زنـبامرام مدیر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 311 عنوان چقدر این خوابای یهویی میچسبه مدرسه نرفتم معلمم موندم پیش دخترم | مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 52 پست صبح بیدار شدم دیدم دارم از خواب میمیرم مریضم هستم زنگ زدم مدیر گفتم نمیتونم بیام امروز گرفتم خوابیدم با دخترم ، اومدیم پیتزا سفارش دادیم الان منتظریم حاضر شه خیلی میچسبه اینطور کارای یهویی نه؟🤭بعدش هم برم براش لباس بخرم کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏 امروز | 12:11 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زنـبامرام مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 311 دخترت چند سالشه؟ ۵ کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏
زنـبامرام مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 311 شده روی معلمی کراش بزنی خودت زمان دانش اموزی هاتون همشون بد بودن جز چند نفر کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏
alcohol عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 4846 ۵ خدا نگه داره براتون اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏 گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان
زنـبامرام مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 311 کارش زده بودی روی یکی یا نه چرا باید رو خانم کراش بزنم کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏
nininay عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 11680 چرا باید رو خانم کراش بزنم به عنوان الگو منظورم بود که الان ازش تبعیت کنی
زنـبامرام مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 311 به عنوان الگو منظورم بود که الان ازش تبعیت کنی نه کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏