2777
2789
خونه ما 87 متره. فک نکنم برای 4متر فرقی کنه ها. نقشه خونه بده؟ تازه خونه بابام اینا با3تا بچه 74متره

نقشه خونه که هال کوچیکه . یه راهروی چهار متر به عرض یک متر پرتی داره بالکن بزرگه 

۸۳ متر هال پذیرایی خیلی کوچیکه .بالکن بزرگه شیشه کشیدیم تو فضای خونه بیاد ولی خیلی هم فرقی نکرده

همچین کوچیک هم نیستا... یه جور گفتی فکر کردم پنجاه شصت متره... کمد دیواری داری؟ کابینت داری؟ اگه کمد دیواری و کابینت به اندازه کافی داشته باشی خوبه، اگه نه مشکل از نبود هموناست نه متراژ...

امضا ندارم اثر انگشت زدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلااستفاده ها رو یا فروختم یا هدیه دادم یا دور ریختم دیگه مثلا گلچین شده ست. الان مثلا ظرفشویی لازم ...

مگ چقددد شیرخشک و برنج  داری؟

انباری رو ولش.تو خونه هرچیزی ک بیشتر از یکسال استفاده نکزدی رد کن بره

نقشه خونه که هال کوچیکه . یه راهروی چهار متر به عرض یک متر پرتی داره بالکن بزرگه

خوب میتونی بالن و به صورت مطبخ کنی. 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 
بلااستفاده ها رو یا فروختم یا هدیه دادم یا دور ریختم دیگه مثلا گلچین شده ست. الان مثلا ظرفشویی لازم ...

اره بریز دور ، کارتن به چه درد میخوره .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
۸۳ متر هال پذیرایی خیلی کوچیکه .بالکن بزرگه شیشه کشیدیم تو فضای خونه بیاد ولی خیلی هم فرقی نکرده

وسیله زیاد داری خب.وگرنه وقتی چیدمانت درست باشه وسیله بی مورد نداشته باشی اوکیه دیگه..ایشالا خدا بهمه خونه دلخواهشونو بده

انباری رو قفسه بزن

۸۰ کوچیک نیس حتما نیاز به تغییرات داره

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

من که ۱۳..۱۴ساله تواتاق۳۶متری میشینم ...خیلی خسته شدم شوهرم بیعرضه س درست نمیکنه😓 ۲..۳ساله هی میگه  درست میکنم  اصلا نمیدونم طلسم شدیم جورنمیشه هیچی..لعنت به بی پولی

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

یا بد مدله،یا کمد دیواری وکابینت اکیی نداره،واسه ما۹۰متره ولی اکی هستم،کمد دیواری بزرگ طبقه بندی شده،اتاقامم دوتا۱۲متری،حدود۳۵مترم سالنمه،۳متر تراس،بقیشم آشمزخونه ،سرویسا،مشاعات