2777
2789
عنوان

تفاوت با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 29 پست
من مادر شوهرم اونقدر تعریف می‌کنه از جاریا که نگو

از توهم تعریف می‌کنه یا بقیه؟

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
من یه جاری دارم با اینکه قدش از ما کوتاه تره ولی خیلی با نمک و گوگولیه من خودم دوسش دارم🥰

عزیزم شما خیلی قلبت مهربونه ❤️

ولی من حس میکنم وقتی احساس کنی از جاریات سر نیستی خیلی بده

🌸🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اونا جلو من نمدونم از من جلو بقیه تعریف می‌کنه یا نه

در عوض مادر شوهر من جلو این عروس غیبت اون یکی میکنه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

ول کن بابا مگه معیار اعتماد بنفس تو جاریه ؟ مگه جاری هم ادمه ؟؟ 

من جاریم خیلی از من قدبلند تره ولی من خودمو خوشگل تر و خوش اندام تر از اون میبینم چیزای مثبت خودتو ببین 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

ول کن بابا مگه معیار اعتماد بنفس تو جاریه ؟ مگه جاری هم ادمه ؟؟ من جاریم خیلی از من قدبلند تره ولی م ...

چقدر خوب

کاش منم اعتماد به نفس داشتم الان دوست ندارم باهاش برخورد داشته باشم به خاطر این موضوع

🌸🌸
در عوض مادر شوهر من جلو این عروس غیبت اون یکی میکنه

ای بابا

آخه مادرشوهر منم گاهی غیبت می‌کنه من هیچ وقت باهاش همکاری نمیکنم که بد اونارو بگم گاهی خوبشونو میگم حتی

🌸🌸
ای بابا آخه مادرشوهر منم گاهی غیبت می‌کنه من هیچ وقت باهاش همکاری نمیکنم که بد اونارو بگم گاهی خوبشو ...

من اوایل کم سن و سال بودم و بی تجربه منم پا به پاش غیبت میکردم حرصمو خالی میکردم تو نگو این مارمولک می‌ره میزاره کف دست بقیه جاریا😂

منم یه جاری دارم همیشه هودشو با من مقایسه میکنه حتی یبار قشنگ اوند بغلم وایساد فکر میکرد هم قدیم به ...

حالا باز جاری شما چرا جای شما از شوهرش پرسیده چه عجیبن بعضیا من اصلاً ازش نپرسیدم ازش برای لباس نظر خواستم گفت تو کوتاهی بهت نمیاد منم گفتم فلانی از این مدل لباس می پوشه اون گفت هم پهناش بیشتره هم یکی دو سانت بلندتره

🌸🌸
چقدر خوب کاش منم اعتماد به نفس داشتم الان دوست ندارم باهاش برخورد داشته باشم به خاطر این موضوع

منم زیاد اعتماد بنفس ندارم مردا هم گاهی بدون منظور یه چیزی میگن طبیعیه زنا حساس بشن بشین خوبی های خودتو بنویس قطعا توی اندام یا چهره یا خانواده ای که توش بزرگ شدی یه چیزایی مثبتی داری که جاری نداره 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

من اوایل کم سن و سال بودم و بی تجربه منم پا به پاش غیبت میکردم حرصمو خالی میکردم تو نگو این مارمولک ...

باز مادرشوهر من بین ما خبر کشی نمیکنه ببنده خدامنم کم سن و سال بودم همین جاریم میومد می‌نشست بد خانواده شوهرمو می‌گفت منم باهاش همکاری میکردم می‌رفت می‌گذاشت کف دست مادر شوهرم و خواهر شوهرم

🌸🌸
منم زیاد اعتماد بنفس ندارم مردا هم گاهی بدون منظور یه چیزی میگن طبیعیه زنا حساس بشن بشین خوبی های خو ...

آره بعضی چیزا هست هرکی یه خوبی و یه بدی داره دیگه

🌸🌸
باز مادرشوهر من بین ما خبر کشی نمیکنه ببنده خدامنم کم سن و سال بودم همین جاریم میومد می‌نشست بد خانو ...

😂😂😂