2777
2789
عنوان

الان داشتم سوالات امتحان نهایی رو نگاه میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 33 پست
اوووه آفرینبنظرت چجوری بخونم میتونم سوالاتو جواب بدم چون میگن خیلی نهایی سخته واقعا وقتی فک میکنم دس ...

به نظرم فقط تسلط روی کتاب

حرف خوبی زدی واقعا همه ی سوالات از کتابه ولی خیلی ریزو جزئی هس کتاب رو شده ده بارم بخونی بخون بعدم فقط تست و امتحانات نهایی دو سال گذشته خسلی کمکت میکنه 

موفق باشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم فقط تسلط روی کتابحرف خوبی زدی واقعا همه ی سوالات از کتابه ولی خیلی ریزو جزئی هس کتاب رو شده ...

معلم ما آخ یه سوالایی میده که اصن حرفش تو کتاب زده نشده

مثلا پروتئین های فوق کبدی بیشتره یا نمدونم کبد

تو نهایی همچین سوالایی هس؟

معلم ما آخ یه سوالایی میده که اصن حرفش تو کتاب زده نشدهمثلا پروتئین های فوق کبدی بیشتره یا نمدونم کب ...

نه اصلا از این چیزا سوال نمیده 

همه ی سوالات از متن یا تصویر کتابه فقط تسلط ۱۰۰ درصد روی کتاب درسی بهت نمره ی ۲۰ میده

درست یادم نیس ولی دینی ۱۶ بودشیمی هم ۱۷.۵فکر کنم زیست ۱۷ بودفیزیک هم ۱۶.۵فیزیک اول برای من یه معضل ب ...

من دینی ۱۸

شیمی ۱۶

زیست ۱۹

فیزیک ۱۹

البته شیمی بنظرم بی دقتی و یکمم کم کاری خودم بود

ولی در کل اصن خوب نبود چون نفر ۱۸ کلاس شدم

مثلا نفر اول کلاستون چطور شد از چیزی قبول شد؟

من دینی ۱۸شیمی ۱۶زیست ۱۹فیزیک ۱۹البته شیمی بنظرم بی دقتی و یکمم کم کاری خودم بودولی در کل اصن خوب نب ...

خوب نمراتت خیلی خوبه بهترم میشه وقتی من تونستم با این نمرات ارتقا بدم تو حتما میتونی

منظورتو از سوالت نفهمیدم 🤔

باشه😐

یه جوری گارد می گیری انگار ما بی سوادیم.

هر دورانی سختی های خودش رو داشته.دلیل نمیشه بقیه رو زیر سؤال ببریم.این که عکس رهبر رو گذاشتی رو پروفایلت باید مهربون تر از این ها صحبت کنی.من حسّ خوبی از لحنت نمی گیرم.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.