2777
2789
عنوان

گربه ام حالش خوب نیس بابام نمیبره دامپزشکی😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 126 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد بزن رو این عزیزم زود

خدا خیرت بده مهربون الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده ماهی ماه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
گازهم گرفته باشن هاری نگرفته . بر سر قلمرو گربه ها دعوا میکنن .احتمالابچه است گربه دیگه دعوا کردن که ...

تازه گاز هم گرفته باشن پوست و گوشت  همدیگرو میکنن مخصوصا که این بچه است و گربه دیگه بزرگ بوده

من گربه زیاد بزرگ کردم زیاد هم دیدم تو سن زیر یکسالگی اکثرا دچار استفراغ شدن .

قوربونت برم

زنگ زدم میگه این خیلی حالش بده میمیره😭😭😭😭😭باید سریع ببری دامپزشکی یا آموکسی سیلین بهش بدی که اینم ندارم وای چیکار کنم😭😭😭😭

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

عزیزم اگه نشد بگو من زنگ بزنم دکتر گربه خودم بپرسم ازش

زنگ زدم میگه این تا عصر زنده نمیمونه باید برسونی دامپزشکی بابام نمیبره😭😭😭😭😭😭یکی کمکم کنه😭😭😭😭😭😭

لطفا لطفاااا ببرش خیلی گناه داره اون طفلک وقتی مسئولیتش رو پدرت قبول کرده باید ببره 😭😭😭ازش خواهش ...

دارم میمیرم،😭😭😭😭😭😭😭