2777
2789
عنوان

باردارا بیاین تشخیص جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 41 پست

انشالله که سالم باشه و. جنسیت دلخواهت.سلامت بغلش بگیری.. میشه باردارین دوستای خوبم منم دعا کنین باردار شم.... خیلی ساله منم اقدام دومی هستم🥺... دعا کنین اخه سنمم بالا رفته... 

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم منم.میشه با دلای پاکتون دعام کنین باردار بشم من به دعاتون اعتقاد دارم..انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  
خودش تنها تو نت بزنی میاره قدیمیا اینکارو میکردن حتی برای اونایی ک باردارم نیستن درست درمیاد

من همینم زدم دوبار پشت هم پسر بود اما بچم دخمله😁😁😁بخدا اینا همش الکیه شانسی درمیاد من حتی خیلیا هنوز میگن نه تا ماه نه وقت داری شایذ آنومالی اشتباه کرده میگم بابا من نمیخوام اشتباه کرده باشه چرا انقدر گیرید وفکر میکنید رو علائم وچهارتا تست بگید و سونوروک تازه جای خوب ودقیق رفتمو و حتی قسمت تناسلی اشم خودم دیدم دختر بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن عزیزم با این حرفایی ک شما زدی خواست خدا بوده چون تمام تلاشتو کردی اسپرم هم هر ۷۲ روز ساخته میشه و ...

دقیقا منم حرفم همین بود گفتم خدا خودش بخاد میده دیگه ای وی اف چیه ب زور بخام پسر بده بعدا بگیره شوهرمم میگه هر چی خدا بخاد بالاتر از اون نداریم

میشه بپرسم مشکلت چیه؟

مشکل خاصی نیس تمام چکاپا ارمایشات عکس رنگی.. ای یو ا هم. کردم... دخترمو ماه اول سریع شدم.... ولی الان نمیدونم چرا💔🥺.. 

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم منم.میشه با دلای پاکتون دعام کنین باردار بشم من به دعاتون اعتقاد دارم..انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  
تمام تستها علائم و از همه مهمتر حس خودمه که میگه دختره

به علائم اکتفا نکن

منم بارداری اولم همه علائمم پسر بود

ولی دختر بود بچم

اصلا حالم بد نمیشد 

این یکی ام همینطور هستم اصلا حالم بد نمیشه

رو بارداری اولم وقتی سونو ان تی گفت احتمالا دختر

همه اطرافیانم میگفتن سونو اشتباه کرده بچت صددرصد پسره یعنی اینقدر علائمم به پسر میخوردا

مشکل خاصی نیس تمام چکاپا ارمایشات عکس رنگی.. ای یو ا هم. کردم... دخترمو ماه اول سریع شدم.... ولی الا ...

اها منم دقیقا همین مشکلو داشتم ولی تنبلی تخمدان داشتم گفتم شاید شمام مشکل منو داری راه حل بهت بگم ولی شما شاید استرسه که نمیزاره باردار بشی بنظرم استرسو بزاری کنار باردار میشی

مشکل خاصی نیس تمام چکاپا ارمایشات عکس رنگی.. ای یو ا هم. کردم... دخترمو ماه اول سریع شدم.... ولی الا ...

من سر دخترم ماه اول باردار شدم ولی دومی طول کشید چون نزدیک ۸ سال بعد دوباره اقدام کردم بار بارداری