2777
2789
عنوان

همچین عروسی مد نظرمه

168 بازدید | 17 پست

داماد کت سفید

موهام چتری و کوتاه و باز مشکی با رژ قرمز

لباسم بدون هیچ پفی و اروپایی و یه تور سر بلند تاجلوی مو 

تقریبا همچین چیزی 👇🏻👇🏻

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه

🤣🤣

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

موی مشکی برای عروس شرقی بنظرم خیلی جذاب تره البته این نظر منه،

دقیقا منم میخوام موهام چتری باشه با رژ قرمز

قشنگه ساده و بدون تجملات❤️ اما باز من دوست دارم جای عروسی یه سفر مشهد بریم با اینکه هر دختری دوست داره عروسی بگیره لباس عروس بپوشه🙂 ولی من برای ازدواج، من بودن رو میذارم کنار و به ما بودن فکر میکنم، نمیتونم بذارم همسرم اول کار کلی خرج رو دستش باشه

دسته گلت چه شکلی باشه؟🥲

۴ شاخه رز سفید یاسی

موهای رنگ شده خصوصاً لایت سن عروس رو میبره بالا... 

مو مشکی جذاب تره 

واسه عروسیت موهاتو رنگ نکن پشیمون میشی

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
عروس رو پسندیدم😂ولی داماد باید کت شلوار مشکی بپوشه

بنظرم سفید باکلاسه

برا این مدل مو و استایل تو رو تاج باید لباس پفی باشه 

با مدل های اروپایی باید مو ها باز ظریف و ارایش ملایم باشه با تور بلند و پایین سر تقریبا

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
موهای رنگ شده خصوصاً لایت سن عروس رو میبره بالا... مو مشکی جذاب تره واسه عروسیت موهاتو رنگ نکن پشیمو ...

هنوز مزدوج نشدم 😂خواستم نظر بپرسم برا اینده🤗