2777
2789

و بعد درست بشه 

راستش من دیگه خستم از جنگیدن 

دیگه توانی برام نمونده 

میخوام همه چیو پسپارم با خدا

نظر شما چیه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه این کار و میکنم 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بله سپردم به خدا ....درست نشد ولی من فهمیدم سرنوشت اینطوری رقم خورده پس بهتره بیهوده نجنگم ...دیگه با زندگی که دارم کنار اومدم و قبولش کردم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

شماهم بسپار به خدا و دیگه بیخیال شو ...گاهی زندگی را همینجور که هست باید پذیرفت ، اگه ذهن ازاد میخوای بهش فکر نکن ....

شماهم بسپار به خدا و دیگه بیخیال شو ...گاهی زندگی را همینجور که هست باید پذیرفت ، اگه ذهن ازاد میخوا ...

اره راستش ذهن آزاد میخوام 

خیلییی خستم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
اره راستش ذهن آزاد میخوام خیلییی خستم

خب پس با خودت تکرار کن ، زندگی من همینه ، خدا فعلا اینطور برای من رقم زده ، من چه گریه کنم و چه شاد باشم روزها میگذره و چیزی هم تغییری نمیکنه ...پس برای دل خودم و جسم و ذهنم قول میدم این موضوع را رها کنم و دیگه نمیخوام بهش حتی فکر هم بکنم ...همین که فرصت زندگی دارم یعنی هنوزهم راه برای رسیدن به خدا و خوشبختی وجود داره ....

خب پس با خودت تکرار کن ، زندگی من همینه ، خدا فعلا اینطور برای من رقم زده ، من چه گریه کنم و چه شاد ...

پس ینی هیچ کاری هم انجام ندم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
پس ینی هیچ کاری هم انجام ندم

نه همین که تمرکزت را از اون موضوع برداری و سرخودتو به کار و فکرهای دیگه گرم کنی ...به مرور مغزت این موضوع را میپذیره و دیگه اذیتت نمیکنه ...

سلام

خیلی ساله که درگیر مشکلی هستم

وقتی کاری که نه با پول درست بشه نه با تلاش و....

دیگه چاره ای جز سپردن به خدا نداری

منم رها کردم ولی چون خانواده درگیرن همش تو ذهنم هست ولی به خودم قبولوندم که کاری از دستم برنمیاد

تا حالا که درست نشده

انگار خدا داره صبرم رو اندازه میگیره

نمیدونم چه حکمتیه

واقعا بریدم.........

خدا به دلتون ایشالا آرامش بده و به زودی زود مشکلتون حل بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

التماس دعا 🙏🏻