2777
2789
عنوان

بریدن آنجای میت

| مشاهده متن کامل بحث + 2759 بازدید | 155 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجا دیدم می‌گفت کل جنازه رو میبرن 

مثلا واسه به طلسم پوست جنازه رو میکنن و باهاش رابطه برقرار میکنن

یکیم گفت کسایی که با مرگ بدتری مردن و مظلوم بودنو بیستر میبرن 

یه پسر ۱۴ ساله که غرق شده رو بردن مادرش هنوز فکر میکنه پسر تو قبره

وای چقد وحشتناک

ینی میرن نبش قبر میکنن؟

خب خانواده تا چن وقت میخاد نگهبانی بده

چرا یه اقدام اساسی تر نمیشه

مثلا یه نگهبانی چیزی نداره اون قبرستون؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

سم خیلی مهلک و کشنده ایرو کردی اسی جان🤣🤣😜🤣 نمیشه تا زنده ان ببره؟

تا زنده س کاربردیه نمیشه🤣🤣

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

یادمه تو یک فیلمی نشون میداد کفن میدزدیدن  برای خیلی سالهای قبل بوده انگاری    بیبین چقد ملت بدبخت شدن    با این همه ادعای پیشرفت بشریت و علم     بازم این خرافاتو ادامه میدن      از مال کفتار رسید به مال آدمیزاد      خدایا داریم کجا می‌رسیم   تمومش کن این کثافتو       بعد می‌گیم بین این همه آدم مگه میشه یاران امام زمانمون  این همه کم باشه

یجا دیدم می‌گفت کل جنازه رو میبرن مثلا واسه به طلسم پوست جنازه رو میکنن و باهاش رابطه برقرار میکننیک ...

وا مگه میشه همچین چیزایی باشه و رسانه ای نشه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

وای مرده ها هم امنیت ندارنچه دعایی هست برا چه کاری که همچین کاری میکنند

نمیدونم این دعا نویسا اینکارو میکنن خیلی زیادن اینجا رفیقم میگفت مسلح اومدن خاستن جنازه رو تو قبر ببرن میگه باهاشون درگیر شدیم میگه زن هم باهاشون هست

آقا هستم