2777
2789

۱۰ ماه جداشدم  اصلی ترین دلیلش خیانتع  هم عاطفی   هم جنسی اما بخاطر بچه هام ک خییییییلی اسیب دیدن تواین مدت خییییییلی زیاد و اوارگی و به معنای واقعی چشیدن ک هی بچه رو اومد برد و هی بیست روز نیاورد و ۴ سالشه مامور بازی و دادگاه و  واسه بچه .. دومی هم یکسالشه ک اصلا رنگ پدرو ندیده 

میخوام رجوع کنم ...  اما نمیدونم ک دست از کنترلگری و ازارخودم برداشتم ؟  میتونم  ب صدای  تماسها و پیامکاش واکنش نشون ندم ؟ میتونم چشمهامو ببندم تا بچه هامو بزرگ ترکنم و دوباره جداشم ؟  به رفت وامداش میتونم واکنش نشون ندم ؟  ایا یادگرفتم ک سرمو بکنم مث کبک زیر برف ؟ خیلی باخودم در کلنجارم  ک میتونم کناربیام یا نه 

ازتجربتون بگید ک چیکارکردید ک تونستید ادامه بدید❓

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

خدا کمکت کنه

همسرم پشیمونه و چیزی ازش ندیدم ولی بازم بهش اعتماد ندارم و اذیت میشم

شما میخوای همه چیو ببینی و چیزی نگی 

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه توبه کرده بخاطر بچه هاتون برگردین

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

اگه ازدواج مجدد هم کنی نمیتونی تضمین کنی که خیانت اتفاق نمیوفته پس بهتره به خاطر بچه هات وآیندشون برگردی سر زندگیت

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

غزل جون 

میدونم شرایط سختیه من تجربشو ندارم 

ولی واقعا روان بچه هات آسیب کمتری میبینه فک کن طلاق گرفتی ولی حداقل بچه هات تو آسایشن 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

بچه هات هیچ گناهی ندارن بمیرم براشون 

من‌پسرم ۵ سالشه وتقعا تحمل یه صدای بلند و یه دعوای کوجیکو نداره 

اگه میخوای آینده اشون مثل برادرهات نشه خواهش میکنم برگرد 

بچه هات هیچ گناهی ندارن بمیرم براشون من‌پسرم ۵ سالشه وتقعا تحمل یه صدای بلند و یه دعوای کوجیکو نداره ...

باشه عزیزم ❤  خیلی دارم رو خودم کارمیکنم  ک رفتم اذیت نشم ... واسم هردو سخته .. 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

باشه عزیزم ❤ خیلی دارم رو خودم کارمیکنم ک رفتم اذیت نشم ... واسم هردو سخته ..

قطعا سخته ولی تو دوتا مرد تربیت کن که بعدا هواتو داشته باشن 

من دارم باهاش زندگی میکنم بخاطر بچه هام ک آواره نشن ولی واقـــــعا سخته منکه هر روووووووز ب خودم میگم از فردا بی تفاوت میشم ب تماس هاش ب رفت و آمدهاش حساسیت نشون نمیدم ولـــــــی نمیشه نمیتونم🥺

عزیزم من جدا شدم بعد از خیانت های متعددش با پیر و جوون ولی اگه شرایط مالی خوبی داشت یا بچه براش مهم بود جدا نمی‌شدم میموندم هر خاکی میخواست سرش بریزه و خب بهتر شد برام جدایی چون با اون از همه چی افتاده بودم حتی نمی‌تونستم یه دست لباس بخرم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️