2777
2789
عنوان

ازدواج دوتا خواهر با دوتا برادر نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 70 پست

مامانم و خالم جاری هستن،خیلللللللی خوبه خیللللی

ما که راضی هستیم😊

مامانبزرگم که میشه مادرشوهر مامانم و خالم خیلی زن خوبی بود،خدا رحمتش کنه،هیچوقت نمیزاشت اختلاف یه خانواده روی اون یکی اثر بزاره.

یه دلیل دیگش که میگم خوبه اختلاف سنیشون هست،مامانم و بابام بچه های بزرگ خانوادشون بودن،خالم و عموم بچه های آخر

هیچوقت حس حسادت و چشم و همچشمی و بحث و ... نداشتن.

مامانم خالم جاری هستن.از ازدواج مامانم ۳۰ سال میگذره.داییم هم با عمه م ازدواج کرد یعنی سه تا وصلت.همه خوش خرم زندگی میکنن کاری بهم ندارن.اتفاقا مسافرت ها همگی باهم هستیم کلا ادم های ارومی هستیم .بستگی ب اصالت ذات ادم ها داره اینطور وصلت ها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به این حالت به اصطلاح اصفهانیا می گن گاو به گاو    

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
تو فامیل ما یه مورد اینطور هست یکی از برادرها یه مدت ورشکست شد اون یکی برادر کلی کمکش کرد تا خودشو ...

همه چی کلا بستگی به شخصیت افراد دارن . اینکه روشن فکر باشن و منطقی و مهربونه باشن و....

ولی کلا جدا از این حس میکنم یطوریع 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 

توفامیل زیاددیدم عاشق همدیگن جاریای خاهری وبهترین زندگیو دارن

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

سلام توی خانواده ما هستن چقدر نسبت به بقیه حامی همدیگر هستن با هم دیگه پیشرفت می کنن من که خوشم میاد 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
به این حالت به اصطلاح اصفهانیا می گن گاو به گاو

نه اینکه یه خواهر و برادر با خواهر و برادر خانواده دیگه ازدواج کنن میگن گاو به گاو 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 

یکی از دوستان دوتا خواهر برادر با دوتا خواهر برادر ازدواج کردن 

بعد یکی از زوجین به اختلاف خوردن

شوهر دوستم تهدید کرد که اگر برادر زنش زنشو (خواهر این اقا) طلاق بده ، ایشون هم همسرشو با دوتا بچه طلاق میه!

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

ازدواج یه خواهر و بردار با یه خواهر برادر دیگه رو دوست ندارم ولی دوتا خواهر با دوتا برادر رو خوشم می ...

مورد اول که شما گفتین ،ما بهش میگیم گل به گل.

اینم باز دردسر داره.اون خواهرشوهر اون یکی هست اونم خواهرشوهر اون یکی.همش باهم جنگ دارن

کاربری سال ۹۶ هستم.
نه اینکه یه خواهر و برادر با خواهر و برادر خانواده دیگه ازدواج کنن میگن گاو به گاو

اره دقیقا

مگه شما الان همینو نگفتی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اره دقیقامگه شما الان همینو نگفتی؟

نه من گفتم دوتا خواهر با دوتا برادر از خانواده دیگه ازدواج کنن