2777
2789
عنوان

ماااادر بی درکهههه من

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 32 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم با آرامش شرایطتو براش توضیح بده تندی نکن قهر نکن ما هر کاری برا پدرمادرامون بکنیم نمیتونم ...

اصلا دلم نمیخاد بهشون بگم ندارم 

همیشه پول داشتم اونم به مقدار زیاد برام خیلییییی سخته بگم زیر ی تومن داریم با یخچاله خالی

چرا تو خانواده شما برعکسه؟؟؟؟

همه از پدر مادرشون پول می‌گیرند.

من خودم هروقت کم میارم بابام بهم پول میده بهش هم بر نمیگردونم

ولی اگه از مامانم بگیرم حتما سر ماه بهش برمیگردونم.

من حتی خونشونم ک میام دست خالی نمیام. مثلا ی بسته گوشتی میبرم ی چیزی میبرم میگم همینی ک میخواستم تو خونم درست کنم و حالا میدم مامانم درست کنه،  

جالبه فهمید من قهر کردم و اومدم تو اتاق ولی به روی خودش هم نیورد

گفتم خودش هرجی بخواد باهاش بخره

اشتباهت همینه 

عروسمون به یکی کمک میکرد ماهی دویست تومن 

یه ماه ماشینشون خراب شد و بچه شون تشنج کرد اون ماه واریز نکردن طرف زنگ زده بود چرا واریز نکردی من روش حساب کرده بودم 

دیگه عروسمون بهش گفت نسبت بهت وظیفه ای نداشتیم این چند وقت هم محبت کردیم که دادیم اما ذات گربه ای خودت رو خوب نشون دادی از اون موقع هم به چند حساب مختلف به صورت ناشناس واریز میکنه

❤❤❤

میدونی خودت بد عادتشون دادی اصلا چرا باید پول بدی 

منم شاغلم اوایل خیلی پول میدادم برای هر مناسبتاشون. و تازه برای کادویی که برای خودم میخواستن بخرن هم خودم پول میدادم برای بچم دیگه عادی شد براشون دیگه یه موق نداشتم زنگ میزدن تولد بچت چی بخریم میگفتم هر چی شد حالا مهم نیست میگفتن پول نزدی بزن میگفتم نه این ماه نمیتونم دخالتها شروع میشد شوهر الدنگت چیکارت تو خرج خونه میدی خودتو بدبخت کردی و ......

اشتباه منو کردی دخترم 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
با خواهرت درد دل کن اوضاعت رو شرح بده تا خبر به مامانت برسه

دوست ندارم اوضاعمو بفهمن 

ولی پریشب اومدم خونه مامانم (یه تیکه طلا خریده بودم) به مامانم گفتم منو شوهرم دیگه تا اخر ماه خالیییی هسسیم

البته کار هست برام الان دوسه جا زنگم زدن بیا کار، و با حقوق بهتر 

من خودم دلم نمیخواد برم اونجا کار سابقمو دلم میخواد،  (اونم هی بهم رئیس زنگ میزنه میگه دارم کاراتو از بالا درست میکنم ک برگردی، ولی از علافی متنفرم) 

البته کار هست برام الان دوسه جا زنگم زدن بیا کار، و با حقوق بهتر من خودم دلم نمیخواد برم اونجا کار س ...

ببخشید این درآمد بالا رو از پرستاری دارید؟

برام سوال شد شغلتون چیه دیدم تو تاپیک قبلی گفتید پرستاری خوندید و رفتید سر کار