2777
2789
عنوان

رفته بودم چند روز پیش شماللل بعدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 73 پست
بخدااااا باید یه حرکتیی بزنم نژاد پرستی نباش خلنواده و فامیل از شمالیا خوششون نمیاد چند تا وصلت نامو ...

کلا هر کسی باید تو شهر خودش ازدواج کنه تفاوت فرهنگی رسم و رسوم خیلی فرق داره ممکن خیلی اذیت بشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما دلت برای شمال تنگ شده میخای بیای یا برای پسر شمالی🥲😂😂😍😍😍😍انشاله عروسمون بشیییی😃😍🥺🥺

😂😂😂😂پسرشمالی حقیقتا😂😍❤️

ایشالله اما فک نکنم قسمت بشه 

خانواده چند تا وصلت ناموفق داشتن با شمال 

ذیگه دختر نمیدن و دختر نمیگیرن😂🥺

ولیییی این پسرهه خیلییی خوب بود

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
بخدااااا باید یه حرکتیی بزنم نژاد پرستی نباش خلنواده و فامیل از شمالیا خوششون نمیاد چند تا وصلت نامو ...

اتفاقا ما هرچی وصلت داشتیم همه موفق بودن. 

ایشالا واسه تو این یکی موفقیت امیز باشه. 😌❤

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
کلا هر کسی باید تو شهر خودش ازدواج کنه تفاوت فرهنگی رسم و رسوم خیلی فرق داره ممکن خیلی اذیت بشن

اره ما ترک اردبیل و زنجانیم 

با شمالیا خیلییی فرق داشتیم 

اونا که ازدواج کردن به مشکل خوردن

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
اتفاقا ما هرچی وصلت داشتیم همه موفق بودن. ایشالا واسه تو این یکی موفقیت امیز باشه. 😌❤

واییی ایشالله😂❤️🥺😍شانس ما بوده پس😂

پسرهههه چقدددد خوب بود 

منو ببر یدددد شماللللل😭😭😭😭😂

میذاشتیش تو ساکت سوغاتی میاوردیش

واییی کاش میشد😂😂😂اون هی توضیح میداد این گوسفنیده این نمیدونم گاویه این کوهان داره 

حالا قیافه من😍😍😍😍😍😍😍😍

کدوم ور شمال😂منم کمی از سالو مازندران زندگی میکنم 

آدمای نازی داره دخترا بیشتر از پسرا چشم منو میگیرن🤣

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

وای منم ترکم😂

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

یعنی تصور همچین کسی با این قیافه به عنوان قصاب فقط برای من سخت بود ؟ منم از نارنجی ها خوشم میاد 😁

واییی نارنجیااااا خیلییی جیگرن کاش در آینده بچه نارنجی داشته باشم ،بخدا موها و ریشاش رنگ پرتقال بود😍🥺😂بعد براااااااقققققق 

واقعنم به من میومد قصاب باشم🤣

کدوم ور شمال😂منم کمی از سالو مازندران زندگی میکنم آدمای نازی داره دخترا بیشتر از پسرا چشم منو میگیر ...

گیلان،مغازش فومن بود

اره مام خونه داریم اونجا در رفت وآمدیم 

چقددد خوشگلن پسزا