2777
2789
عنوان

من یه غلطی کردم جلوی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 66 پست
عزیزم خلاف قانون کاری رو کردن مایه فخر و مباهات نیست مثلا یکی یه تن هرویین رد و بدل کنه واقعا حرفه‌ا ...

عزیزم خلاف قانون چی بود، ۱۶۰ تا سرعت تو اتوبان تهران قم مشکلی نداره 

عزیزم اتوبان تهران قم بودیم ۱۶۰ تو اون اتوبان مشکلی نداره

عزیزم من هم توی اون اتوبان رانندگی کردم

حالا شما دوست داری خودت رو خیلی شوماخر جلوه بدی و اطرافیانت برات هوار بکشن اشکال نداره ولی این کارها خطرناکه. انشالله که هیچوقت مشکلی برات پیش نیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه فهمیدیم رانندگیت خیلی خوبه ۲۰ نفر آدم اینجا هم دارن میگن باز حرف خودشو میزنه

الان تو مشکلت با رانندگی منه؟ ۲۰ نفر آدم دارن نظرشونو میگن و منم دارم جواب میدم کدوم جاده بوده 

من مه پیش شوهرم وو مامانم نهایتا۱۰۰میرم ولی تنهایی ۱۳۰ ۱۲۰  ولی اسی واقعا ۱۶۰ خطرناکه ماشینتون چیع

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
عزیزم من هم توی اون اتوبان رانندگی کردمحالا شما دوست داری خودت رو خیلی شوماخر جلوه بدی و اطرافیانت ب ...

مثلا من بیام خودمو به شمایی که نمی‌شناسم ثابت کنم؟ 

من اینجا یه حرفی زدم یه سریاتون نمی‌دونم چی تو مغزتون میگذره ، که جای نظر دادن ، می‌خوایم نظرتونو تحمیل کنین 

مثلا من بیام خودمو به شمایی که نمی‌شناسم ثابت کنم؟ من اینجا یه حرفی زدم یه سریاتون نمی‌دونم چی تو مغ ...

اینجا سرزمییییین عجایییییییبه اسیییییی

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
منم جای اون شخص بودم همینو میگفتم،با این وضع ایمنی ماشینا و کیفیت بد آسفالت و جاده ها هنر نیست رانند ...

عزیز من دیگران که خودمو شوهرم بودیم 

ماشینمونم که کندلروزه، خود شوهرمم تو اون اتوبان همین سرعت رو می‌ره 

اصلا لازم نیست  به من بگین هنر چیه 

مثلا من بیام خودمو به شمایی که نمی‌شناسم ثابت کنم؟ من اینجا یه حرفی زدم یه سریاتون نمی‌دونم چی تو مغ ...

وقتی حرفی درست نیست دلیل نداره همه تاییدش کنند

کار شما خطرناکه و این چیزیه که همه هر روز دارن می بینن و نیاز به تحلیل پیچیده ای هم نداره

حالا شما دوست نداری قبول کنی دیگه اختیار با خودتون هست

لندکروز

حالا کروزشم بزنی🚘🚘🚘🚘😜😜😜بیا کورس اسی