2777
2789
عنوان

دخترم خیلی بی ادبه چکارش کنم تنبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 28 پست

بجای تنبیه بدنی از تنبیه محرومیت استفاده کن مثلا بهش بگو شب بابا بیاد پیتزا میپزیم  بعد حرف زشت زد بگو کنسله بخاطر حرفت اما اگه دیگه تکرار نکنی فردا درست میکنم 

روی قولهات پای بند باش 

در ضمن بچه پنج ساله از اسمون که فحش یاد نمیگیره مطمئنا جایی شنیده و شاید در رفتار شما نسبت به پدرش دیده

❤❤❤

باهم برین مشاوره ۳ تایی 

مشکل تنها از بچه اتون نیست 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلیل رفتار بچه همینه بزرگتر بشه بهتر میشه مردهای بی‌شعور بچه های بی ادب دارن چون غیر از خورد کردن ...

بخدا فقط امید ام ب بزرگ شدنشه بنظرت چند سالگی میتونم قانعش کنم بچم اخلاقاش مث شوهرم میشه

الان دیشب زد دکورمو شکوند .حرف زشت زد خیلی بی ادبی کرد.الان بیدارشد ع‌س العملم چی باشه

خب مهربون ولی قاطع باش محرومش کن 

تشویقی بذار واسش ومهم تر از همه ی اینا باید بری با روانشناس خوب مشورت کنی حتی از ای ن ستا پیدا کن باهاشون مشورت کن 

بخدا فقط امید ام ب بزرگ شدنشه بنظرت چند سالگی میتونم قانعش کنم بچم اخلاقاش مث شوهرم میشه

نه بابا بزرگ شه عاقل میشه  داد نزن کتک نزن قهر نکن فقط نشون بده ناراحتی ازش هر وقت آرومه مثلا صبح موقع بیدار شدن برو بغلش کن نوازشش کن از خوبی‌اش بگو  بعد بگو بیا امروز با هم کیک بپزیم شبیه خرس برش بدیم یا مثلا بگو بیا بریم گل بکاریم گلدون درست کنیم  نقاشی بکشیم و.... یا ببرش بیرون هایپر بزرگ با هم چیزای جدید ببینید براش ی خوراکی جدید بخر  یا ناهار لقمه کنید ببرید پارک با هم بخورید بزار لذت مهربونی مادر رو با تمام وجود حس کنه  اینطوری خودتم آروم میشی    گور بابای شوهر نفهم خودتون دوتا رو عشقه