2777
2789
عنوان

اگر زنگ بزنن بگن شوهرت دستگیر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 19 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون دبا😂😂😂 یا اینکه چون من زنشم گرفتنش😂😂😂 منو جرات نمیکنن بیان ببرن زورشون میرسه به شوهر طفلیم😂😂😂 البته هنوز ازدواج نکردما ولی تصورم از همچین موضوعی اینه

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

آخه من چون چند باری با این تماس مواجه شدم که یکی زنگ زده شوهرم رفته کلانتری

در مورد شوهر خودم میگم سیاسی که نیست چهار تا کلمه حرف هم تو خونه می زنه دعوایی هم نیس .یکبار شیفت شو عوض کرد شاید احتمال بده تو محل کار دعوای کلامی شده 

فقط نگران سلامتیش میشم و اینکه به کسی صدمه نزده باشه باقیش هرچی باشه مهم نیست اونقدر بزرگ شده که پای کاری که کرده وایسه    حتما هم ی سر میرم ببینم چه خبره     الان یادم افتاد چند وقت پیش سر ی مسئله مالی دوستش اینم درگیر شد  پلیس آمد اینو برد یادمه سربازه پررو بازی درآورد پریدم بهش همسرم گفت بزار لباس بپوشم سربازه داشت می‌آمد تو خونه پریدم گفتم هوی کجا میای خجالت بکش بعد رئیسش تشرم زد گفت برو تو   منم رفتم سمتش همسرم گفت ولش کن بیا تو    هر چی همسرم آرومه  یکی باید دست منو بگیره    اگه یکی به همسرم زنگ بزنه بگه همسرت رو گرفتن احتمالا جز قتل یا کتک کاری فکر دیگه ای نکنه    دعوایی نیستما زیر بار زور نمیرم تازه بین خودمون باشه از دعوا و صدای بلند میترسم اما خیلی وقتا مردا پشت سرم پنهون میشن بس که شرم