2777
2789
عنوان

درآمد خواهرمو میبینم وکیله

| مشاهده متن کامل بحث + 8762 بازدید | 213 پست
خیر من مهندسم حقوقمم خوبهحسادت ندارم ولی دیدم و بهم برخوده کاراشون

😊😊😊

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسی ک من خوندم از خواهرم بیشتر بود خواهرم فقط دو سال واسه وکالت خوند کارشناسی آزاد بود درس نمیخوند ...

درسته اگه شما همین قدر تلاشگر هستین و از پسش بر میاین 

شانستونو امتحان کنین موفق میشین درآمدتون هم بالا میشه ولی خب درگیری ذهنی هم زیاده 😁

چرا کسشر میگی ایرانی که تو زندگی می‌کنی با ایرانی که ما زندگی میکنیم انگار فرق داره چن تا نوجوونو امیدوار می‌کنی اونام باورشون میشه کارمند زرتی پول میگیره وام میلیاردی میگیره جم کن بابا

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
احتمالا بانکه هیچ جا ۱۲۰۰وام نمیدن

عزمزم همون بانک هم انقد وام نمیده 

قبلنا آره 

ولی الان ب راحتی ب کسی وام نمیدن 

خود کارمندای بانک اینو میگن،،،،،،

بنظرم اسی داره دروغ میگه

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷
والا امکان پذیر نیست داره خالی میبنده یجوری میگه دانشگاه تاپ بودم انگار مثلا ماها یه رشته چرت تو دان ...

من ک دروغی ندارم بگم

امیدوارم همتون بجایی برسید ک ببینید اینجور حقوق ها عادیه تو شرکت ها 

دلیلی نداره دروغ بگم

شبه داره ؟خب نیاد پولو بده خود بره پروندشو به جریان بندازه خبراونجوری پول همه شبه داره کارمندی که تو ...

اون کارمندی که تو وقت اداری باهمسرش صحبت میکنه پولش شبه نداره بلکه حرامه ولی پول وکالت وقضاوت شبهه داره یعنی خیلی نمیشه مطمین بود حلاله ولی به قطعم نمیشه گفت حرامه 

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....

فکر کنم کمترین حقوق مال ارتشی هاست. 

نیروی دریایی بیچاره ها. 

روی کشتی و زیر دریایی و دور از خانواده هستند. 

خانواده ها هم تو خونه سازمانی های 70 سال پیش زندگی می‌کنند. داغون. 

حقوق های فوق العاده کم. 

واقعا سخته. 

طرف توی زیر دریایی داغون داره کار میکنه. جونش را گذاشته کف دستش.  حقوق ناچیز. 

خاله من کارمند بانکه

۲۰ سال سابقه کار‌ داره، سمتش بالاست و رییسه ( فکر کنم رییس صندوق یا خزانه یه همچین چیزی ) از ۷ تا ۴ سر کاره 

ماهی ۳۰ در میاره تازه بانکشم نیمه خصوصیه که حقوقشون بیشتره 

اونوقت جسارتا شما چطور ماهی ۳۵ درمیاری 

ریس بانک فیش حقوقیش بیشتر از این حرفاساین خانم می گه ۲۶ سالم فیش حقوقیم ۳۵ م وام ۱۵ میلیاردی گرفتم د ...

احسنت 

تازه میگه نمیتونم بگم شغلم چیه 

البته کارمندا این حقوق رو نمیگیرن 

خصوصی عالی باشی هست 

یک و دویست تا۸۰۰متغیرهولی شب عیدا همین دوبل میشهخدایی پر برکته

فکر میکردم مانتو فروشی درآمد نداره .

بیشتر چه نوع مانتوهایی میفروشن منظورم قیمت مناسب ا تو چه قیمت‌هایی هستن یا نه 

مانتوهای گرون و خاص پسند میفروشن؟؟

و اینکه حتما شهرتون و محل پرجمعیت ه؟

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
فکر میکردم مانتو فروشی درآمد نداره .بیشتر چه نوع مانتوهایی میفروشن منظورم قیمت مناسب ا تو چه قیمت‌ها ...

عزیزم مانتو و پالتو عین نون شب میمونه همه لازم دارن بازارش هیچوقت نمیخوابه

ماتهرانیم.هفت تیر

مانتو هم از دو تومن شروع میشه

پالتو هم از ۳تومن شروع میشه تا ۱۲ تومن

بعد همسرمم زرنگه جنسایی میزنن ک زود فروش بره باد نکنه