2777
2789
عنوان

درآمد خواهرمو میبینم وکیله

| مشاهده متن کامل بحث + 4857 بازدید | 201 پست
درسته خدا برکت بده ما ام تهرانیم اما تولیدی نداریم و مغازه ام برا خودمونه ب نظرتون بازم ممکنه سود ده ...

اینکه مغازه واسه خودتونه عالیه

تولیدی ندارینم مهم نیس با تولیدی ها قرارداد میبندید دیگ

اره اگ جای معازتون رفت و امدش زیاده و جاش خوبه شک نکن سودش خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اون پربازدیده هست که به مادرشوهرش گفت کو ن ت میخاره گفته من ۳ ساله عروسی کردم بعد تایپیک قبلش ن ...

اونو نخوندم ولی اره تاپیکای اینجا هیچکدوم باور پذیر نیس این اسی تو همه تاپیکاش از درامد و پس انداز و حقوقش گفته ولی هر کی ازش پرسیده کجا کار میکنی جواب نداده 😂 منم از یکی از تاپیکاش حدس زدم بانکه 

خب اگه نمیخوای زندگی تو لو بدی خب مجبور نیستی از لحظه به لحظه زندگیت تاپیک‌بزنی و با گفتن شغلت نگران بشی شناسایی بشی 

اینجا چندبار گقتم همه فک میکنن الکیه شوخیهولی یه دودوتا چهارتا کنن میتوجه میشن

خدا بیشتر بده ولی لطفا دیگه نگو باور کن چشم میخورین خب تولیدی تهران معلومه درامد داره

بستگی داره خب تهران باشی یا شهرستان ما مغازه واسه خودمونه اجاره نمیدیمخودمونم تولبدی داریم محصولای خ ...

سلام عزیزم تولیدیتون سایت یا کانال نداره ؟

میخوام مغازه بزنم دنبال تولیدی میگردم لباس عمده بیارم

اونو نخوندم ولی اره تاپیکای اینجا هیچکدوم باور پذیر نیس این اسی تو همه تاپیکاش از درامد و پس انداز و ...

شوهر دوست من بانکه با ۵ سال سابقه بیست تومنم نمیگیره خداشاهده همیشه میناله

اینکه مغازه واسه خودتونه عالیهتولیدی ندارینم مهم نیس با تولیدی ها قرارداد میبندید دیگاره اگ جای معاز ...

خیلی ممنونم ازتون

اگه ممکنه سرمایه اولیه تون رو هم برای راه اندازی تولیدی بفرمایید ممنون میشم

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
خیلی ممنونم ازتوناگه ممکنه سرمایه اولیه تون رو هم برای راه اندازی تولیدی بفرمایید ممنون میشم

اینو نمیدونم دقیقشو

چون همزمان ۹۰ تومن دادیم مغازه رو گرقتیم

هم جنس و دکور زدیم

قاطی شده من حساب کتابشو ندارم

میتونم بپرسم بگم هزینه شو

اونو نخوندم ولی اره تاپیکای اینجا هیچکدوم باور پذیر نیس این اسی تو همه تاپیکاش از درامد و پس انداز و ...

منم از زندگیم اینجا نمیگم 

اینجارو هم باور ندارم اصلا 😅

حالا کاری به استارتر ندارم راستو دروغشو ولی یه کلام شغلشو نگفت