2777
2789
عنوان

درآمد خواهرمو میبینم وکیله

| مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 200 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان تو میخوای دانشگاه ازاد درس بخونی بعد آزمون بدی؟

با هر مدرک و معدلی میشه دانشگاه ازاد رفت؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

هر که بامش بیش برفش بیشتر 

به نظرم ایشون کارشون و مشغله فکریشون بیشتره شاید به چشم میاد ولی حتما زیاد زحمت می‌کشه که انقد میگیره

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

زحمت کمممم کاش اون روزایی که پشت ازمون وکالت بود میدیدی استرس سر هر پرونده سر هر ابلاغیه که میاد و ب ...

کارمند بودن بی دردسره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

تصورتون اون چیزیه که تو فیلما میبینید؟

پشت میز نشسته داره تایپ میکنه؟

نه  عزیزم کلی چالش 

استرس شدید 

درگیری 

سرو کله زدن با ادمای نفهم 

تایم کاری بالا 

و حقوق کم داره 

اسی خواهرت دفتر داره؟یا برای شرکتی کار میکنه؟چه جوریه؟منم دلم میخاد بخونم ولی میترسم کار نباشه بیکار ...

شما وکیل بشی اوایلش حتی میتونی بری یه اتاق توی یه دفتر وکالت اجاره کنی یا شریکی . باید زرنگ باشی و هر پرونده ای رو بگیری تا شناخته بشی

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خلاصه بگم وکالت شغل پر استرییه هرکس استرس زیاد داره یا باید کنترل کنه یا نیاد سمتش وکالت شغلی که تعهد حرف اصلی رو میزنه داری بسم الله بخون براش وگرنه خودت خود به خود پروانه تو هم تمدید نمیکنی

کاربری دست دو نفره 
کارمند بانک با این بی تجربگی ۳۵ ماهانه حقوق نمیدن

اره راس میگی

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)