2777
2789
عنوان

درآمد خواهرمو میبینم وکیله

| مشاهده متن کامل بحث + 5021 بازدید | 201 پست
زحمت کمممم کاش اون روزایی که پشت ازمون وکالت بود میدیدی استرس سر هر پرونده سر هر ابلاغیه که میاد و ب ...

شوهرش پشتشه 

تو قوه قضاییه سمت بالا دارع 

همه ازشون میترسن کسی جرئت نمیکنه تهدید کنه 

خواهرم خ راحته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نشو من خودم شوهرم کارش با وکیلاست نصف وکیلای شهر دوستشن میگه خیلی از وکیلا پولو میگیرن و دیگه ...

اینجوری هم نیست وقتی تعهد به کاری داری باید از جونت مایه بزاری حداقل من اینطورم تعهد به کاری آدم داشته باشه باید ازجونش هم بگذره

کاربری دست دو نفره 

میدونی مشکل چیه 

همه ما فقط پول رو میبینیم 

خواهرت واقعا سختی کشیده تا وکیل شده وکالت با جرئت میتونم بگم یکی از سخت ترین رشته هاس

اگه میتونی از خیلی چیزات  بگذاری حتی خواب شبت حتماً بخون موفق میشی 

من کارمندم هرروز ۶ و نیم صبح پا میشم تا ۲.۵ سره کارمخواهرم ماهی ۵ ۶ بار نهایت میره دادگاه

خواهرت کدوم دانشگاه خونده ؟ 

رشتش انسانی بوده یعنی کنکور داده یا از بدون کنکور رفته 

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

شوهر من ۲۰ ساله کارمنده ماهی ۲۵ می گیره .شما به عنوان کارمند درآمدت خوبه که ...وکالت دردسرای خودشو د ...

احتمالا کارمند بانکه چون به ماهم همین قدر وام اینا میدن

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
شوهرش پشتشه تو قوه قضاییه سمت بالا دارع همه ازشون میترسن کسی جرئت نمیکنه تهدید کنه خواهرم خ راحته

ربطی نداره کارمند قوه باشه یا هرجا در ضمن نمیاد که به شما بگه تهدیدم کردن 

کاربری دست دو نفره 

رفتی وکالت خوندی بعد دیدی مثلا کسی با مدرک x ماهی 200 در میاره میخواهی مجدد بری x بخونی ؟؟؟؟

شما که تا ساعت 2 بیشتر سرکار نیستی میتونی برای باقی روزت یک کار راه بندازی

مثل مزون 

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت