2777
2789

من مدیر ساختمونم همسایه ها دیدن اومدن در خونم گفتن فلان واحد یه کمد سنگین رو با آسانسور برده ،تازه ما برگه هم زدیم که با آسانسور وسیله سنگین نبرید رفتم دیدم آسانسور خراب شده حین بالا رفتن صدا میده طبقه چهارم هم باید درشو با دست بکشی تا بسته شه ، رفتم در خونشون گفتم آسانسور خراب شده تعمیر کار میاریم شما باید هزینشو بدید زنش بود گفتم به شوهرتون بگید گفت حالا یه کمد بوده دیگه گفتم الان آسانسور خراب شده 

خوب گفتم ؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

داستان های آلبالو مدیر ساختمان 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما قبل از اینکه بیاییم خونه ی جدیدبه مدیر گفتیم میتونیم وسایلارو از آسانسور بیار اونم تک تک اونم گفت باشه ما هم بردیم بعد چون همسایه ها اعتراض کردن زد زیرش که من گفتم خرت و پرت مثل آبکشی چیزی.کم مونده بود دعوا راه بندازه که شوهرم گفت اگه خراب شد هزینشو میدیم که خرابم نشد

مدیر ساختمون عزیزکل ساختمون بیمه اتشسوزی کردید؟بیمه اسانسور کردید؟بیمه مسئولیت هیات مدیره دارید

هیچکدوم از اینا رو نداریم من چند هفتست مدیر شدم قبلش هم نداشتیم 

کسی نخواست 

فقط آسانسور 

هیچکدوم از اینا رو نداریم من چند هفتست مدیر شدم قبلش هم نداشتیم کسی نخواست فقط آسانسور

بیمه کردن ساختمان یک تکلیف قانونی برای مدیر ساختمان می باشد و در صورت عدم اقدام به بیمه کردن ساختمان و بروز حادثه، مدیر یا مدیران مسئول جبران خسارات وارده هستند.(ماده ۱۴ قانون تملک آپارتمانها)

تعمیر و نگهداری دوره ای آسانسور نیز یکی از وظایف مهم مدیران ساختمان هاست.

در صورت نبودن بیمه و بروز حادثه در این مورد مدیر ساختمان در کنار سازنده آسانسور، مسئول تعمیر و نگهداری و استفاده کننده ای که به طور نا صحیح از آسانسور استفاده کرده دارای مسئولیت مدنی در خصوص جبران خسارت وارده می باشد.
۱- بیمه آتش سوزی۲- بیمه مسئولیت مدنی آسانسور۳- بیمه حوادث داخل ساختمان۴- بیمه حوادث مرتبط با سرایدار ...

وقتی کسی نمی‌خواد پول بده من چیکار کنم