2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجیبه تاپیک اخرتو یکی دو سه روز پیش دقیقا با همین موضوع و حرفا گذاشته بود مطمئنم کاربری تو نبود یکی ...

😂 چ جالب کی بود؟

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

۱۳ سالم بودمثل حیوان نجیب ذوق زده بودم چون تا اونموقع فقط برای بزرگترا دیده بودم خواستگار میرن فکر م ...

خوب شد جواب رد دادی. بعدا با رونالدو ازدواج کردی

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

من و شوهرم وقتی دبیرستانی  بودیم عاشق هم شدیم بعدش هم خانواده ام خیلی مخالف ازدواج ما بودن بعد۸ سال ازدواج کردیم  بعد اون هر خواستگاری که میومد میگفتم نه و به شدت ناراحت میشدم

😂 چ جالب کی بود؟

نمیدونم والا یادم نیس ولی اونم گفته بود واسه خاستگاری میخوام این لباسو بپوشم با روسری ترکی بقیه ام اومدن بهش لباسای دیگه پیشنهاد کردن گفتن اون واسه عقده

جورجینام زن رسمی رونالدو🧿💍❤️

یا خدا رسما جای دخترش بودی😐😐😐اینا بیمارن

باورت میشه الان ک ۱۸ سالمه همین امسالم بالای ۵ یا ۶ بار خاستگاری کرده خسته نمیشه

الان مثلا ناراحت شدن چند روز پیش زنگ زد مامانم گف میخوایم واسش زن بگیریم بگرد ببین دختر تو فامیل داریم؟مثلا میخواس ب گوش ما برسونه دیدی همش جوابت منفی بود ببین بقیه بهم دختر میدن الان

ی چندنفریم از دخترا فامیلو خوده خالم پیشنهاد داد گف برو اینارو ببین دخترای خوبین؟همشون دهه هشتادی بودن کمتر از ۲۰سال

جورجینام زن رسمی رونالدو🧿💍❤️