2777
2789

نمیدونم چرا همش تردید داره

تجربه ثابت کرده اینایی که الکی الکی اسم آزادی رو به زبونشون میارن از همه بیرحم تر و وحشی ترن با اسانس عقده ای💀 "اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا هنوز تو همون مرحله مخ زنیه هیچ کدومو اصلا اصلا جدی نگیری یهو با سرعت ۱۰۰۰ بری جلو ببینی ای دل غافل این اصلا بدردمن نمیخوره🤦🏻‍♀️

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

۶ میلیارد حداقل

اوهاااااا

مگه داروخانه میخرم😂😂😂

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

اوهاااااامگه داروخانه میخرم😂😂😂

معماری رشته گرونیه

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

معماری رشته گرونیه

ممنونم بابت راهنمایی ات

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

وااای چه حوصله ای داری با این حرف میزنی، این نوع پسرا با زیاد حرف زدن و حرف رو پیچوندن و خودشونو جنتلمن نشون دادن، خوب بلدن مخ بزنن ولی بعدش کلا یه شخصیت دیگه میشن، میبینی که حتی وقتی پرسیدی چجوری آشنا بشیم بحث رو پیچوند

اینی هم که میگه از خیلی وقت پیش میخواستم پیشنهاد بدم ینی اینکه تو رابطه بودم و منتظر بودم کات کنم و پیشنهاد بدم، من بودم درجا بلاکش میکردم

ممنونم بابت راهنمایی ات

خواهش گل

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

وااای چه حوصله ای داری با این حرف میزنی، این نوع پسرا با زیاد حرف زدن و حرف رو پیچوندن و خودشونو جنت ...

اره بابا همشم میگف مواظبت کن مواظبت کن😂🤣

آنلاین شاپ هنری قشنگم🥰Aliferous_candle