2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم پیر شدم پرستار بگیرم یا برم خارج خونه سالمندان⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 37 پست
چقد شخصیتت خاصهحالا ی خانوم ک ده سالگی ازدواج کرده ۱۱ سالگی بچه آورده تو رو ببینه میگه واه واه ترشید ...

میگن خب. ترشیده💔😂 ولی به یه ورمم نیست خوشبختانه

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله همیشه پر از حس خوب باشی عاقبت بخیر بشیم هممون ، زندگی کوتاهه بالاخره میگذره

آمین هله لوتا😍❤

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

دقیقا کلا نباید از بچه همچین توقعی داشت ولی تو ایران ذهنیت شون اینه که بچه بیارم که تو پیری نگهم دار ...

این مال کسایی هست که دستاوردی جز بچه ندارن وقتی آدم تنها دستاورد زندگیش بشه بچه هاش تمام عمرش رو می‌ریزه به پاشون و خودشو فراموش می‌کنه من به همچین آدمی حق میدم که فکر کنه می‌تونه از بچه ش توقع داشته باشه که توی پیری نگهش داره چون اگر همینم از دست بده دیگه هیچی توی دستاش نیست 

من فرزند آوری رو بسیار ارزشمند و پر اهمیت می‌دونم و به شدت برای تربیت بچه دغدغه مندم 

ولی برای رسیدن به موفقیت های خودم از هیچی دریغ نمیکنم چون خودمو مهم می‌دونم 

کشف رسالت کردم و در حال انجام اثری هستم که می‌خوام از خودم توی این دنیا به جا بذارم اینطوری اگر بچه هام تصمیم بگیرن دورم نباشن هم چیزی از دست نمیدم فقط می‌خوام خوشحال باشن و عاقبت به خیر

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
این مال کسایی هست که دستاوردی جز بچه ندارن وقتی آدم تنها دستاورد زندگیش بشه بچه هاش تمام عمرش رو می‌ ...

تا حد زیادی موافقم باهات

ولی کلیت این کار اشتباهه

اینجوری باعث میشه اون بچه محدود بشه و بهش فشار وارد شه شاید مسیر زندگیش جوری باشه که برای موفقیت و زندگی خوب باید از خونواده ش دور شه اینجوری مجبوره برای محافظت و نگهداری از پدر و مادرش از اون زندگی خوبی که ارزوشه بگذره و همیشه حسرت شو بخوره و فرصتاشو از دست بده

یکی از دوستای نزدیکم الان تو همچین شرایطیه و همیشه عصبیه چون نمیتونه همزمان هم کارای خودشو جلو ببره هم همه کارای پدر و مادرشو بکنه

🏃🏻‍♀️

تا حد زیادی موافقم باهاتولی کلیت این کار اشتباههاینجوری باعث میشه اون بچه محدود بشه و بهش فشار وارد ...

نه نه 

گفتم حق میدم که اینطوری فکرررررر کنه که می‌تونه از بچه ش انتظار داشته باشه  .... 

منظورم اینه که درکش میکنم که چرا اینطوری فکر می‌کنه چون همه عمرش رو خرج بچه ش کرده این تصور رو داره که می‌تونه توقع داشته باشه بچه ازش نگهداری کنه منظورم این نیست که این تفکر رو درست بدونم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳