2777
2789
عنوان

راسته که میگن اتاق دنا خیلی کوچیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 59 پست

خوش بحالت دختری و ماشین میخری مستقلی واسه خودتااا😍😂

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

جدی میخوای دنا بخری؟انقد دوس دارم بخصوص رنگ مشکیش

اره من خودم تو ایرانیا دنا و 207 میپسندم ولی خب فعلا دنا رو بیشتر ترجیح میدم😂

هنوز تو رنگ به توافق نرسیدم با همسرم😔😂میگه سفید بگیر خانمانه تره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر تهرانی ، نمایشگاه ما سمت پاسدارانه، میتونم به شوهرم بگم برات ردیف کنه

اتفاقا هم تهرانم هم پاسدارانم😂😂نوبنیادم البته 

آدرس یا اسم نمایشگاه رو لطف میکنی

ایشالله خدمت برسیم

خوش بحالت دختری و ماشین میخری مستقلی واسه خودتااا😍😂

قربونت بشم خوش قلب❤ ازدواج کردم شوهرم از ترس اینکه بزنم ماشینشو داغون کنم یکم گذاشت رو پولم گفت برو ماشین بخر😂😂😂نه شوخی میکنم با ماشین خودمون نمیتونم رانندگی کنم اصلا

اره من خودم تو ایرانیا دنا و 207 میپسندم ولی خب فعلا دنا رو بیشتر ترجیح میدم😂هنوز تو رنگ به توافق ن ...

به سلامتی انشالله.پیشاپیش چرخش بچرخه برات😁

ولی مشکیش یه چیز دیگس تو خیابون که میبینم یه لحظه فک میکنم از این ماشین خارجیاس

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
قربونت بشم خوش قلب❤ ازدواج کردم شوهرم از ترس اینکه بزنم ماشینشو داغون کنم یکم گذاشت رو پولم گفت برو ...

عزیزی ❤️ به هر حال خوبه رانندگی بلدی ماشینم بزنی داغون کنی باز واسه خودته مردا رو ماشینشون حساسن بفهمن یه خط برداشته زمین و به آسمون میدوزن😂

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻