2777
2789
عنوان

ی سوال میپرسم مسخرم نکنید

213 بازدید | 15 پست

بچه ها شاید بخندید ولی خو واقعیته دیگ وقتی کوچیک بودم مث تموم اون نیازهای ک داشتم این نیازمم براورده نکردن کامیپوتر اره برام نخریدن اون موقع ک کوچیک بودم بازم نفهمیدم چقد ب دردم مبتونه بخوره حالا ک بزرگ شدم فهمیدم کل دنیا رو همین سیستم و کامیتونر میچزخه واقعا💔فقط یادمه ت مدرسع بهمون یاد دادن سوالم اینع مثلا تو مانیتور ی عدد اشتباه وارد میکنی یا ی نوشته مینویسی اشتباه وارد میکنی چجوری پاکش میکردیم😐😐💔💔با کدوم دکمه ت صفحه کلید؟چجوری اصن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب با همین گوشی اموزشی صفر تا صد کار با کامیپیوتر تو تو گوگل بزن برات کلیپ اموزشی میاره 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

اره دیگ تو مانیتور ی اشتباه ک میکنم مثلا عدد اشتباه وارد کردم یا هرچیزی چجوری پاکش کنم💔💔

روی کیبورد دکمه backspace دو تا بالاتر از enter رو بزن

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

با دکمه backspace

و با این دکمه میری خط بعدی enter

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

ممنونم ازت میشع اگ سوال داشتم ریپلای کنم ازت بپرسم؟

بله مشکلی نیست

خوشحال میشم کمکت کنم

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊