2777
2789

ما چند وقت پیش شیراز یه آپارتمان خریدیم ،باهزارتا بدبختی وام و فروش طلا تا خریدیمش کلیم بابت خونه و وسایلش قسط دادیم ،خودمونم ماهی یکبار میریم کلا ،دیگه م گفتیم اگه کسی از خانواده کارضروری داشت و رفت بیاد کلید ببره همه چیم خوب بود تا اینکه خواهر شوهر ویلان والدوله ما باخبر شد این خانم شوهرش فوت کرده از روزی که اون بنده خدا رفت این انگار از زندون آزاد شده همه جا ویلانه همیشه خدام چس نال میاد ک پول ندارم ،حالا دماغ عمل کرده مژه کاشته لیپو کرده جایی رو سالم نذاشته پولو من بدبخت ندارم ک از صب تا بوق سگ دارم بدو بدو میکنم بازم دستم خالیه

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

خوب چی شده؟ رفته تو خونتون مستقر شده ؟

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الآنم جوری رفتار می‌کنه انگار ما ارث اینو برداشتیم خونه خریدیم،منم چون بچه م مشکل داره بخدا اعصاب خودمم ندارم،کلا کی اعصاب داره وقتی بخاطر مریضی بچه ش می‌ره دکتر،بعضی وقتا می‌خوام از بیمارستان ک میام می‌خوام بشینم های های گریه کنم اینو دخترش هستن اصلا نمیتونم ،بعدم کلا عادت دارن تا دم صبح بیدارن قلیون می‌کشن کرکر می‌خندن بچه من باید زود بخوابه اینا نمی‌ذارن،دفعه قبل کدبردیم دکتر شب نخوابیده بود عصبی بود اصلا نذاشت دکتر درست معاینه ش کنه باهاش حرف بزنه ینی اینهمه راه رفته بودیم بیخود بود

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
خوب چی شده؟ رفته تو خونتون مستقر شده ؟

دقیقا 

بازم چیزی نگفتیم تا الان ک وسیله برده یه مقدار پرونده دخترشم گرفته قراره شیراز تو خونه ما زندگی کنه

بازم چیزی نگفتیم تا الان ک وسیله برده یه مقدار پرونده دخترشم گرفته قراره شیراز تو خونه ما زندگی کنه

وای ....بدبخت شدی که😵😵😵😵 جلوشون وایسا. اگه پاش به‌اونجا برسه دیگه نمیتونی بیرونش کنی 😢😢😢ساده نباش. ما هم دوتا خونه داریم ولی اصلا کلید اون رو به هیچ کسی نمی‌دم.

بهش بگید میخایم بدیم مستاجر تا از سرتون باز شه

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

دیگه طاقت نیاوردم رفتیم اونجا دیدیم بله درسته خانم قراره زندگی کنه،ب شوهرم فهموندم گفتم بیا جلوش بگیم ما قراره تابستون بیایم اینجا زندگی کنیم باورتون نمیشه چنان تغییر رنگ داد ک انگار ما قراره مزاحم این بشیم،ینی جوری عصبی شد ک میشد صدای نفساشو شنید چندبار لبشو گاز گرفت بعدم ب شوهرم گفت تو الان وظیفه ته به مامان بابا برسی نه اینکه بیای شهر دور پی خوشگذرونیت

حالا سه تای دیگم پسر دارن،منم گفتم من بچه م نیاز داره ب کار درمانی یجای خوب ما میایم ،جالبش اینجاست پدر شوهرم و مادرشوعرم هیچ حرفی ندارن و میدونن ما مشکل داریم اصلا طرف ما نمیان

الان باید برم کلاس راهکاری چیزی دارید بهم بگید ،بخدا خودمون هزارتا مشکل داریم