2777
2789
عنوان

این نشونه بارداریه یا پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 23 پست
انشالله ازهمون روز اول بفمی... نتونی ازحالت تهوع ازجات پاشی... یجوری دردسینه داشته باسی،، نتونی راه ...

اتفاقا این سری همینطور بودم حالت تهوع داشت منو میکشت😑درد سینه هم همینطور ولی چه فایده نموند 

این ماه که نه من باید تا ۶ ماه جلوگیری سفت و سخت داشته باشم دعا کن برا ۶ ماه دیگه😂🤲

واقعا درستشم همینه منم ای یو ای کردم از اول استرس شدید داشتم اخرشم سقط شد بیخیالی بهتر از همه بهتره ...

وااای من سر اولی تو ۸ هفته بودم ، نمیدونستم

دکتر زنان میگفت آفرین به تو مادر نمونه😎🤪

پریودم شدم قشنگ

شک نکردم دیگه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا این سری همینطور بودم حالت تهوع داشت منو میکشت😑درد سینه هم همینطور ولی چه فایده نموند این ماه ...

انشالله شش ماه دیگ،، از قبل اینک بفمی،، زودتر حضورشو اعلام کنه... 

ینی چ بعدا بفهمم، نصف راهو رفته باشم.. 

توام باید مث همه مامانا درد بکشی... یجوری همچین بلند حضورشو اعلام کنه.. 

یکم حسودم شرمنده🙄😎

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

وااای من سر اولی تو ۸ هفته بودم ، نمیدونستمدکتر زنان میگفت آفرین به تو مادر نمونه😎🤪پریودم شدم قشنگ ...

همون بهتره بخدا ادم ندونه ما ی فامیل دور داشتیم عمل اسلیو کرده بود بعد گفته بودن تا دوسال باردار نشه اینم ناخواسته باردار شده بود تا ماه ۷ اصلا نفهمید بارداره باورت میشه میگفت روز بروز لاغرتر میشدم هر ازگاهی حس میکردم تو شکمم چیزی تکون نیخوره فک میکردم بخاطر همون عمله اخرشم رفته بود سونو شانسکی فهمیده بود😐🤣

😂عیب نداره فقط بمونه برام

اتفاقا باید بمونه... ازته دلم میخام ی گوگولی و سالم بت بده... البت شرط این گوگولی اینه همه علائمو داشته باشی😜😜😜😜

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

همون بهتره بخدا ادم ندونه ما ی فامیل دور داشتیم عمل اسلیو کرده بود بعد گفته بودن تا دوسال باردار نشه ...

وااای😁

اون ک دیگه خیلی جذابه و راحت میگذره

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁