2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم بحثم شد و جدا خوابیدم خسته شدم ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 120 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا اصلا سرد مزاج نیست کافیه بفهمه من نمیخوام ک نخواد منو ارضا کنه هر روز میاد

خب توام خودتو مشتاق س کس نشون نده،چندوقت بی توجه باشی خودش میاد سمتت ،مردا از زنایی که خودشونو میگیرن بیشتر دوس دارن

فقط خالق یکتا❤️
سیگنال چیه؟ آرایش میکنم مو اتو میکشم لباس باز مثلا تاپ باز میپوشم میرم پیشش مهربون تر میشم دیگه چیز ...

مشکل مالی اعصاب خوردی بیرون از خونه .نمیدونم هزارتا مشکل هس ک ما زنا ازش بیخبریم..مثلا من همسرم وقتی فکرش خیلی درکیر باشه یا ی مشکلی بیرون خونه محل کار داشته باشه اصلا مغزش سمت اینچیزا نمیره میرع تو خودش حوصله نداره..

توام باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه همش ک نباید تیپو قیافه درست کرد پیشنهاد داد باید دید مشکل از کجاس..اگرم سرد مزاجه با دارو حل میشه 

همسر من همیشه مشکل داره

چی بگم..بعضیا کلا اینچیزارو مهم نمیدونن یا مشکل ریشه ای و یا زمینه ای دارن.اگه با دارو خوردن اوکی هس برین دکتر.یا دارهای گیاهی هم مشکلی نداره..باهاش صحبت کن صمیمی شو ببین چی میگه شاید ی اتفاقی افتاده..شاید خجالت میکشه..بالاخره باحرف حل میشه

چجوری کاش راهی جلو پاک میزاشتی

هر آدمی یک قلقی داره یکی با محبت پیش میره یکی با دعوا یکی سکوت یکی بی اعتنایی ببین کدوم بهتر پیش میره و نتیجه میگیری من قبلا محبت میکردم دیدم فرقی نداشت الان با سکوت و بی اعتنایی و دعوا نتیجه بهتر میگیرم 

من حوصله مستقیم جر و بحث کردن ندارم

دیگه باید یک راه رو در پیش بگیری نمیشه دست روی دست بذاری عمرت الکی فقط بره پس سکوت و بی اعتنایی کن چند وقت نه دیگه کلا از زندگی بیزارش کنی غذاتو درست کن ب زندگیت برس ب خودت برس اما توی صحبت باهاش سرد باش