2777
2789
عنوان

به نظرتون دوست دخترم با من میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 68 پست
کی اینکارو کرده؟ هیچکسو ندیدم من

شاید خودش هدفش این باشه وگرنه کامنتا عادی دیدم من

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

اگر دوست دارید فکرو ذهنتون مشغول شه از الان بگیرید برادر منم تغیریبا شرایطش مث شماست اجازه بدید درستون تموم بشه شرایط پول کافی داشته باشید بعد یک دختر از هم سطح خودتون انتخاب کنید 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیج تضمینی واسه آینده نیومده نیست 

ارتباط واسه بدست آوردن تجربه س

ممکنه با یکی ارتباط بگیری ،بعد یکسال بفهمی به هم نمی‌خورید، و حتی ممکنه خودتون کات کنید

پس مرحله به مرحله برید جلو و تصمیم بگیرید 

شاید خودش هدفش این باشه وگرنه کامنتا عادی دیدم من

بله منم هیچکسو ندیدم که حرفی ازین قبیل بزنه 

کلا به نطر بک عده پاسخ دادن به اقایون گناهه انگار

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

اخه اون سن دیگه حس و حال جوونی کردن هست؟

ادم تا وقتی تنش سلامت آرامش داره و پول داره حس حال جوونیم داره برا خودتون گفتم چون مشکلاتتون زیاد میشه و فرصت درس خوندن ازتون گرفته میشه 

باز هرطور مایلید

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

من آدم فضولی نیستم اتفاقا از کسایم که میرن تاپیک قبلی دیگران رو به قصد آتو گیری نگاه میکنند بدم میاد 

از حرفای تناقض دارتون رفتم دیدم

ولی شما یه تاپیکم داشتین تو خرداد که گفتین دندون پزشکی درآمدش چقدره و قبول میشین

جریان چیه؟ملت رو سرکار میزارین 

می آید هر آنچه باید 🌱
بله منم هیچکسو ندیدم که حرفی ازین قبیل بزنه کلا به نطر بک عده پاسخ دادن به اقایون گناهه انگار

اصلا یه سریارو میبینم و کامنتاشون واقعا شوکه میشم

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
من متاهلم

دیگه بدتر

طبق حرف شما هرکی کامنت گذاشته باشه دنبال اینه خودشو به پسره نشون بده تا بگیرتش.