2777
2789
عنوان

کارمند پررو من😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 41 پست

من هم بارها به رئیسم همینو گفتم 

چون میخواست برم اتاق همکاری که یکبار به من تهمت زد و باعث ناراحتی و مشکلاتی چند ماهه برای من شد 

ولی رئیس من با شعور بود و وقتی میگفتم من نمیرم، یا خودش میرفت یا دیگری رو می‌فرستاد 🙃

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂 فقط امضات جالبه

یعنی سیم کارتو خریدی دیدی نی نی سایت داره 😂😂

عجب حربه ای

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

چون مثل شما دلش نمیاد نون کسی رو ببره

نون کسیو تا حالا نبریدم این خانوم کلا مرخصیه مرخصی زایمان مرخصی بعد زایمان الان بعد ۱ سال اومده اینو میگه صرفا واسه این اخراجش نکردم شوهرش معلوله . بی مسئولیته

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

ازت حس خوبی نگرفتم متاسفانه خیلی رییس رییس می‌کنی

منم از امضاش حس خالی بندی گرفتم

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

بنده خدا اگر کار خودشو خوب انجام میده دلیلی نداره برای اخراج شماهم کار ایشون رو جوری کن به اون آقا برخورد نداشته باشه آنقدرم سخت نیست 

من تو سرکار همکارام 90 درصد آقان و سیگاری توی ساختمون بالکن تو اتاق ماست بوی سیگار دیگ دیونه شدیم فکر کن یه دفعه 10 تا مرد میان سیگار میکشن من خیلی مودبانه ازشون خواهش کردم اینکارو نکنن اونا هم رفتن اتاق بغلی کنار پنجره میکشن درم میبندن درک آنقدر سخت نیست 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

ازت حس خوبی نگرفتم متاسفانه خیلی رییس رییس می‌کنی

۱ ساله مرخصیه مرخصی زایمان بعد زایمان همش مرخصی مرخصی الانپ اومده ۳۰ ثانیه میگم برو فلش بگیر ناز میکنه نمیره تازه میگه بی ملاحظه یعنی اگر ادمش بودم رئیس رئسی میکردم الان باید دمش رو کولش بود میرفت

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

ذقیقا به جای اینکه به کار مردم برسه اومده اینجا تاپیک بزنه احتمالا ریس محله شونه

کار مردم چیه. شرکت معماریه مشتری اینا که نداریم سالی یه بار یه مسئولی بیاد واسه پروژه کلا بیکاریم واقعا یه کاری هم از یکی بخوای اینجور میکنه

منم از امضاش حس خالی بندی گرفتم

اونایی که منم منم دارن هیچی نیستن 

تو تاپیک های دیگه هم دیدم صحبت ریاست می‌کنه 

امضاش هم ضایع هست مگه سیم دست دوم گرفته 

بعدش من وقتی می‌خوام سیم کارتم رو بفروشم حداقل لغو کاربری میزنم 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

متاسفانه الان شما مقصر میشی ولی من درکتون میکنم

خداروشکر یکی پیدا شد درک کنه از عصبانیت دارم میترکم خیلی بی مسئولیته همش مرخصیه ۱ سال زایمان بود نیومد الان اومد یه کاری میخوام نمیکنه