2777
2789
عنوان

تنفس‌ها دستگاه یا اینتوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 64 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکلش چی بوده؟

بعد از شیمی درمانی دوم نابود شد 

معده سوراخ شد 

عملش سنگین بود 

بعد عمل نارسایی قلبی گرفت

دست و پاهاش هی باد میکرد 

آخر رفت سی سی یو 

و الانم وضعش اینه

دیروزم رفتن ملاقات یه دستش گفتن کامل کبود شده

اسی با تاپیکت داغ دل چند سالمو تازه کردی 😔از خدا برات ارامش میخوام اگه عمرش به دنیا باشه خدا بخواد برمیگرده ولی مثل من نباش ک فکر میکردم حتما خوب میشه وقتی خوب نشد کمرم شکست من الکی خودمو امید میدادم

اسی با تاپیکت داغ دل چند سالمو تازه کردی 😔از خدا برات ارامش میخوام اگه عمرش به دنیا باشه خدا بخواد ...

نه عزیزم 

من فقط میخام راحت شه فقط

دیشب میگفتم از دنیا دل بکن

اما نمیره 

چون زخم بستر داره اگر به استخون برسه زجرش بیشتره

الان طوری شده زنگ بزنن بگن تموم شد 

راحت میشم 

میگم درداش تموم شد راحت شد 

از این دنیا 

ولی الان روح خودمم در عذابه

اگه مسلمانه بنظرم کمکی که میشه بهش بکنین اینه که اگه حق الناسی گردنشه رفع کنین. براش از دیگران حلالی ...

والا به بچه شش ساله هم اول خودش سلام میداد 

تو زندگیش فقط احترام گذاشت

رو تخت بیمارستان با حال بد چنان احترامی به همه میزاشت 

به کسی بدهکار نبود 

شرافتمندانه زندگی کرد 

انقد برای زنش کارها کرده انقد عاشقانه زندگی کردن

نمیزاشت زنش کار خونه بکنه 

وقتی مریض شد گفته بود من بمیرم کاراتو کی بکنه؟

الهی بگردم براش مظلوم بود

بعد از شیمی درمانی دوم نابود شد معده سوراخ شد عملش سنگین بود بعد عمل نارسایی قلبی گرفتدست و پاهاش هی ...

عزیزززززم😔اینجور مواقع بیمار رو به کمای مصنوعی میبرن با داروهای بیهوشی که هوشیار نباشه تا لوله رو خارج نکنه و اینکه درد کمتری بکشه و چون بیمار تنفس خود به خودی ندارن و دستگاه بهش نفس میده متاسفانه باعث تنبل شدن ریه ها و عفونت تنفسی میشه که خودش عامل فوت بیماره البته بازم بستگی به مقاومت بدنی بیمار داره انشاالله که بیمار شما شفا پیدا می‌کنه

نه عزیزم من فقط میخام راحت شه فقطدیشب میگفتم از دنیا دل بکناما نمیره چون زخم بستر داره اگر به استخون ...

اخ عزیزم میفهممت ،ولی الان بین این دنیااون دنیاست من تو این مرحله پدرم مرده هارو بیشتر میدید

عزیزززززم😔اینجور مواقع بیمار رو به کمای مصنوعی میبرن با داروهای بیهوشی که هوشیار نباشه تا لوله رو خ ...

پس چرا دستاشو بستن و دیروز گفتن که هوشیار که میشه میخاد لوله رو خارج کنه 

بعد دیروز داشته هوشیار میشده بدو بدو اومدن دارو زدن 

بمیرم براش 

پس چرا دستاشو بستن و دیروز گفتن که هوشیار که میشه میخاد لوله رو خارج کنه بعد دیروز داشته هوشیار میشد ...

عزیزم 💔چون حالت نصف هوشیار هم که باشن بشدت از لوله هااذیتتتن فکرش کن برا پدرم پارچه هم گذاشته بودن دهنش