2777
2789
عنوان

به نظرتون زشت نیست(علامت سوال و تعجب)

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 61 پست
افرین .من مادرشوهرم انقد همینجوری الکی واسه اون یکی عروساش کرد ازترس اینکه پسراش صداشون درنیاد اما‌ا ...

ممنونم. 🌸

بله من همیشه باور دارم آدم باید تا جایی که میتونه مراقبت کنه تا هم خودش ظلم نکنه و هم ظلم و حرف زور رو نپذیره.

دقیقا شما هم کار درست رو انجام دادین.

آدم نباید برای افراد پررو زمینه ایجاد کنه که بیشتر پیش برن ، باید حد خودشون رو متوجه بشن. 

نه عزیزممن دستاشون رو می بوسم که برامون زحمت میکشن

پس خیلی خوبید باهم  بمونید برای هم🫰🏻

منظور من دسته شماها نبود

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشارکت شم دیدم.مثلا سبزی خورشت قرمه رو باهم خریدیم بیشتر کاراشم من کردم .من اولش گفتم این مقدار سبزی ...

اوه نه منظور من اینان باهم میشورن خورد میکنن تفت میدن بسته بندی میکنن هست میگم اینطور مشارکت عالیه

با بعضیاهی نبود بهتره خوب جدا کردی

ممنونم. 🌸بله من همیشه باور دارم آدم باید تا جایی که میتونه مراقبت کنه تا هم خودش ظلم نکنه و هم ظلم ...

مادرشوهرم خودش مبدونه ها .‌ ب‌شوهرم گفت چی‌بگم میدونم. 

مادرشوهره من الکی‌خییلی‌باج داده ب عروساش درصورتیکه اون دوتا‌پسرش‌وااقعا‌ ادمای‌خوبین و از زناشون سرترن. 

الان جوری‌شده مادرشوهرم اینوراونور‌میشینه میگه درک شعوره پرستورو هیچکدوم از عروسام ندارن. 

گفتم چون مسولیت پذیر‌بودم زندگی‌خودمو خودم جمع کردم نه که بگم مادرشونر چ مادرپدرو بقیه بیان کارامو بکنن. غیرت ندارن بعضیا 

parasoo1989@
تنهاس از طرفی دلم براش میسوزه دختر هم نداره چیز خوب بپزم واس اونم کنار میذارم پسر دیگش سال ب سال بهش ...

تو در واقع جای نداشته دخترش هستی باهم خوبید و کمک حال هم هستید عالیه اینا که من گفتم حاضرن کار خودشون بندازن گردن خواهر شوهر هم که زندگی جدا داره

مادرشوهرم خودش مبدونه ها .‌ ب‌شوهرم گفت چی‌بگم میدونم. مادرشوهره من الکی‌خییلی‌باج داده ب عروساش درص ...

بله بعضی از ما آدم ها تا ببینیم فرصتی هست ، سعی می‌کنیم هر طوری میتونیم سوءاستفاده کنیم. 

دوستان گفتن‌گویا مادرشوهری چه خوب که انقد آگاهی!

دوستان چون من تاپیک مادرشوهر زدم گفتن

باید همیشه حرف حق رو زد میخواد طرف دلخور بشه میخواد نشه 

حسابی اخه وقتی سالمه تو چرا بری حمومش بدی اگه ناتوان بود یه چیزی

پیره ولی زمین گیر نیست.مواقع عادی همه کار میکنه.وقتی که کار هست پام درد میکنه مریض شدم دارم میمیرم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
حسابی اخه وقتی سالمه تو چرا بری حمومش بدی اگه ناتوان بود یه چیزی

بخدا اگه این زبون نیش دارش نبود با حمومش ام مشکل نداشتم .ولی زبون نیست که نیشه ماره

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
پیره ولی زمین گیر نیست.مواقع عادی همه کار میکنه.وقتی که کار هست پام درد میکنه مریض شدم دارم میمیرم

خب وقتی همه کار میکنه یعنی بی نیازه از کمک

به نظر من مادربزرگت باهاش بد بوده الان داره تلافی می‌کنه 

چون من بارها از مادرشوهر ها شنیدم از داغ خودم فلان کار با عروس میکنم یا نمیکنم

خب وقتی همه کار میکنه یعنی بی نیازه از کمکبه نظر من مادربزرگت باهاش بد بوده الان داره تلافی می‌کنه چ ...

آره سبک شون کلا قدیمیه

بخدا اگه این زبون نیش دارش نبود با حمومش ام مشکل نداشتم .ولی زبون نیست که نیشه ماره

همه کدورت ها از این زبون نیش دار هست وگرنه تو یه خورده دیرتر از همیشه از حموم بیای بیرون مشکلی نیست گیرم مثلا لباس هارو مجبوری با دست بشوری اضافه تر موندی