2777
2789
عنوان

شوهرم همراه نیست تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 71 پست
من درک میکنم که مردها گاهی به خاطر مشغله کاری توجه به همسرشون کم میشه ولی توی این شرایط حتما کنارش ب ...

همیشه قدردانی کردم ولی حس میکنم این قدردانی تاثیر خوبی نداشته آدم یه وقتایی دلش میخواد همسرش کنارش باشه با هم دوتایی بریم خرید یا بریم مدرسه ی بچه مون یه سری بزنیم و شهریه ای بدیم با هم بریم ورزشگاه کنار هم بنشینیم پسرمون رو تشویق کنیم و از بازی کردنش لذت ببریم چرا باید یه همچین کارهای کوچیکی برای یه زن آرزو باشه؟؟😢

حالا یه کارت ۱۰۰ میلیونی هم که دستت باشه مگه همه چیز پوله.آدم میبُره ..‌.

همیشه قدردانی کردم ولی حس میکنم این قدردانی تاثیر خوبی نداشته آدم یه وقتایی دلش میخواد همسرش کنارش ب ...

درکت میکنم دختر خوب

امیدوارم این روزها بگذره و دقیقا همون چیزی که میخوای توی زندگیت اتفاق بیوفته 

هر وقت دلتون گرفت من هستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از دلایلی که ازدواج نکردم:

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

از بس شوهرم دخالت میکنه توی بچه داری خسته میشم 

مردا یا از اینور بوم افتادن یا اونور 

مثلا بچه رو قبل ناهار غذا دادم که خودم سر سفره بتونم یه لقمه با آرامش غذا بخورم 

باز بچه رو میاره سر سفره 

میگم سیره غذا خورده 

شروع میکنه غذا بده بهش تا یه لقمه کوچیک میخوره میده به من که ببین میخوره بیا بهش غذا بده بازم میخواد

و بچه دیگه نمیخوره و من عصبی میشم از کاراش 

همش سر سفره برنامه همینه 

نه خودش میخوره نه میذاره من بخورم 

از بس هی بچه رو بغل میکنه و به زور  بهش غذا میده و...

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
چه میشه کرد؟حال و روز اکثر هموطنانمون این روزها همینه

یکم باهاش راه بیا گناه داره کارکردن سخته مردا روزی هزار. تا حرف میشنون دوقرون پول دربیارن 

یکم هم بگو اون با دلت راه بیاد مثلا آخر هفته چند ساعت با هم وقت بگذرونید

ببین تو قشر متوسط شرایط برای همه تقریباً همینه

تمام بازنشسته های اطرافم بنا به تحصیلات و تخصصی که دارن حتی بعد از بازنشستگی میرن سر کار از نگهبانی و اسنپ و فروشندگی بگیر تا مدیریت پروژه های استانهای جنوبی فقط برای اینکه بچه‌هاشون بزرگ شدن خرج تحصیل و ازدواج و جهیزیه و هزار هزینه دیگه خیلییییییییییییی بالاس

همسرانشون هم مدیریت میکنن و سعی میکنن خانواده و زندگی رو شاد و پویا بچرخونن

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
یکم باهاش راه بیا گناه داره کارکردن سخته مردا روزی هزار. تا حرف میشنون دوقرون پول دربیارن یکم هم بگو ...

من بیشتر میخوام که برای امور مربوط به بچه ها وقت بذاره باور کنید بچه داری دست تنها آدم رو فرسوده میکنه