2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 67 پست
بچه ک ندارم همسرمم دوست نداره میگه حداقل تا 10 سال دیگه خبری از بچه نیست اگر حامله بشی ام باید بنداز ...

وا،گوش به حرف مردا نده تواین زمینه چطوراون بره بیرون  وبا دوستاش سرگرم شه توتنهاباشی.

۷۵.۹۲۸۰
بچه ک ندارم همسرمم دوست نداره میگه حداقل تا 10 سال دیگه خبری از بچه نیست اگر حامله بشی ام باید بنداز ...

خوبه بچه نمیخاد... تا وقتی الویتش نبودی اصلا بفکر بچه اوردن نباش که با بچه اورن چیزی تغییر نمیکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه غذا رو بکش خودش میبینه میاد میخوره بحث دیشب رو اصلا ادامه نده بزار تموم بشه بره ....فوتبالم خاست ...

مرسی بابت راهنماییت

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
خوبه بچه نمیخاد... تا وقتی الویتش نبودی اصلا بفکر بچه اوردن نباش که با بچه اورن چیزی تغییر نمیکنه

اره اونجوری با ی بچه تو بغلم باید حرص بخورم

شوهر من اوایل به شدت فوتبالی بود الان اصلا حتی من فوتبال میبینم میگه بیخیال چی به تو میرسهاسی شاید ع ...

امییدوارممم چون من پدرم اصلا فوتبال نگاه نمیکرد برای همین ماهم بدمون میاد منم ب خاطر همسرم گاهی نگاه میکنم یا تحمل میکنم ولی اینکه دیگه دوتا پشت هم بخواد ببینه عذاب آوره 

ب منم میگه نمیخوای برو تو اتاق

اسی ۱۰ سال دیگه معلوم نیست تو بازم شانس بارداری داشته باشی یا نه اصلا ریسک نکن

خودش باید تهش خرج کنه دیگه خیلی برام مهم نیست چون اون تایم 34 سالم میشه امکان بارداری دارم

چکاب دوره ای میرم برای سلامت تخمک و تخمدان هام

وا،گوش به حرف مردا نده تواین زمینه چطوراون بره بیرون وبا دوستاش سرگرم شه توتنهاباشی.

خواهرم زوری ک نمیتونم بگم بیا من و حامله کن خودش خیلی مراقبه    

بعدشم وقتی چیزی رو نخواد تا آخرش نمیخوادش بچه دوست داره ولی ن بچه خودش و میگه الان تا 10 سال دیگه 7 سال دیگه شرایطش و ندارم بیاری ام من نمیخوامش خودت بزرگش کن من کاری ب کارش ندارم

چه فوتبالیه ک سیگار می‌کشه.شوهر منم مدام فوتبال میبینه.قبلنا فوتبالم می‌رفت.بعداز تلویزیون دویاره می ...

خیلی رو مخن