2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

729 بازدید | 67 پست

سلام همسرم دیروز سرکار نرفته بود تازه ساعت 6 ک من از سرکار میرسم خونه  رفت پیش دوستش تا ساعت 8 اونجا بود

منم از فرصت استفاده کردم سریع شام و گذاشتم که تا بیاد باهم غذا بخوریم و پیش هم باشیم و فیلم ببینیم 

تا کارام تموم شد اونم اومد لباساش و عوض کرد گفت از الان 8 شب تا ساعت 12 شب دوتا فوتباله میخوام فوتبال ببینم (منم خسته شدم انقدر ک یا فوتبال دیده یا فوتبال تو پی اس بازی کرده )

تازه ام پریود شده بودم شروع کردم غر زدن ک کل زندگیمون شده فوتبال هرجای جهان بازیه باید ببینی و اینا 

بعد بحثمون شد و دوتا اون گفت دوتا من گفتم منم رفتم تو اتاق ی ساعت بعد اومد گفت بیا فیلم بزار منم داشتم گریه میکردم نرفتم اونم دیگه هیچی نگفت ن شام خوردیم ن چیزی بهشم گفتم غذا میخوری گفت نه

آخر شبم گفت دیگه غذا درست نکن تو این خونه دیگه غذا نمیخورم برا سرکارمم دیگه غذا نزار شبم پشتش و کرد خوابید صبحم با داد توپید بهم ک چرا سرصدا میکنی(من زودتر از اون میرم دیرتر از اون میام از سرکار)

حالا میدونم مقصر خودمم ب خاطر پریود هورمونام بهم ریخته نمیدونم چیکار کنم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

راستی من نبودم تو خونه سیگار کشیده بود درصورتی ک من متنفرم از اینکه یکی تو خونه سیگار بکشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مشت احمق میوفتن دنبال یچیز گرد  پول در میارن...یه مشت احمقتر از زندگیشون میزنن که اون احمقارو تماشا کنن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
خراب بشه این فوتبال که من از صدای گزارشگرا دیگه حالم بد میشه عصبی میشم

اره بخدا 

تو تلوزیون خونمون جز چمن چیزی دیده نمیشه گاهی شاید ی فیلمی ببینیم منم همیشه درگیرم تو آشپزخونه خیلی کاری ندارم چیکار میکنه ولی چون من زود غذارو گذاشتم و اونم از صبح اون خونه بود منم اومدم رفت پیش دوستش توقع داشتم کنار هم فیلم ببینیم یا ی فوتبال ببینه ن اینکه هم بازی پرسپولیس و ببینه هم استقلال

فکرخودتون درگیر مردادماه نکنیییید تماااام ارزششو ندارن به کتفتم نگیر

متوجه نشدم

یه مشت احمق میوفتن دنبال یچیز گرد پول در میارن...یه مشت احمقتر از زندگیشون میزنن که اون احمقارو تما ...

دقیقا حالم داره بهم میخوره دیگه منم پریود شده بودم اعصابم ضعیف شده بود 

اینم این مدلیه ک هرجای جهان فوتبال باشه باید بببینه اگر نبینه ام تو ps  بازی میکنه

عزیزم مقصر شما نیستی... بلکه همسرتون هستن اگه یخورده الویتش بودید و به این فکر میکرد تو اوج خستگی سریع شام رو اماده کردید که کنار هم باشید این رفتار رو نمیکرد واقعا فوتبال ارزشش براشون بیشتر تا خانومشون 

خخخخ گوشی چه تایپایی میزنه !!!!! منظورم درگیر مردها نکنید

اها متوجه شدم

حرص غذام و دارم میزنم اندازه چهار نفر ماکاروونی پختم ک هم شام بخوریم هم ناهار بیاریم اونم اصلا خورده نشد

اینم ک گفت من نمیخورم دیگه هیچی تو این خونه

ته دیگام خراب شد  

عزیزم مقصر شما نیستی... بلکه همسرتون هستن اگه یخورده الویتش بودید و به این فکر میکرد تو اوج خستگی سر ...

خب پس یعنی من پیش قدم نشم ؟درسته؟

خیلییی برام سخته معذرت خواهی و پیش قدم شدن برای آشتی

اره بخدا تو تلوزیون خونمون جز چمن چیزی دیده نمیشه گاهی شاید ی فیلمی ببینیم منم همیشه درگیرم تو آشپزخ ...

اخه بگو همون میموندی مجردی خونه مامانت وقتی نمیتونی زندگی رو مدیریت کنی...خانما به محبت نیاز دارن ولی حالیشون نیست متاسفانه