2777
2789
عنوان

منتظر زایمانم🥲 نه درد دارم نه ترشح😣

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 33 پست

عزیزم اگه وقتت هست یک سر برو بیمارستان معاینه ات کنند من بدون درد و هیچی رفتم بیمارستان تا معاینه کردن گفتن باید بستری بشی سه ساعت بعد زایمان کردم منتظر درد نمون ضرر ک نداره دیگه یک سر برو بیمارستان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه وقتت هست یک سر برو بیمارستان معاینه ات کنند من بدون درد و هیچی رفتم بیمارستان تا معاینه کر ...

بدون درد بستری میکنن؟

با آمپول فشار زایمان کردین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😁🌈

وای خدا

چقدر انتظار سخته

امیدوارم هرچه زودتر، به راحتی فارغ بشید.

پیاده روی کنید و استرس نداشته باشین

سه هفته خونه مردم بودید، این یه هفته هم روش، بهش اصلا فکر نکنین. فقط شاد باشین، آهنگ بزارین برقصین، امید به خدا که زودتر زایمان کنین و گل پسرتون صحیح و سالم دنیا بیاد!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
۸دیدم شکمم سفت شده یکم،رفتم بیمارستان دکتر معاینه کرد،یه سانت دهانه رحمت باز شده،فردا بیا برای زایما ...

خوش به حالت خیلی راحت زایمان کردی ،من دکتر دو هفته معاینه می‌کرد رو یک سانت بودم ،و 7 ساعت درد شدید داشتم تا فول شدم ،از درد نمیتونستم خم شم ،

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
بدون درد بستری میکنن؟با آمپول فشار زایمان کردین؟

دهانه رحم باز شده بود ولی من درد نداشتم با ی حال خوش،رفتم بیمارستان همه می خندیدن همون تو دراول ک رفتم معاینه کرد گفت سریع بستری.بله آمپول زدن 

برو بیمارستان معاینه شو و یه تست آن اس تی بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پله زیاد بالا پایین کن راه خیلی برو همسرت هم اگه هست میگن رابطه باعث تسریع میشه

تو اینستا دیدم موقعه درد ماما ماساز میداد نیپل خانمو میگفت تسریع میکنه 

من خودم 40 هفته سز شدم ولی اینا خوبه شنیدم انجام بدی 

رابطه خوبه ،شیاف گل مغربی رو من دو هفته استفاده کردم ،پیاده روی از پله بالا رفتن پایین اومدن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه نوزاده دیگه تا ۴۰ همینه

ولی با روش خونگی امتحان کن گریش بند میاد. یخرده شربت گرایپ میکسچر بهش بده دل‌دردش خوب میشه اگ نداشتی نبات داغ رو با یخرده عرق نعنا قاطیش کن بهش بده بخوره دل‌دردش بند میاد. گناه داره وقتی میتونیم دل‌دردش رو کم کنیم و این کار رو نکنیم خیلی دلم واس نوزادان میسوزه. بچه خودمم ۵ ماهشه اوایل همین کارو میکردم گریش بند میومد و راحت می‌خوابید شمام امتحان کن انشالله آروم میشه  

ولی با روش خونگی امتحان کن گریش بند میاد. یخرده شربت گرایپ میکسچر بهش بده دل‌دردش خوب میشه اگ نداشتی ...

رفلاکس داره آخه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨