2777
2789
عنوان

چرا این دختره به چشم من معمولیه ولی بقیه میگن خوشگله

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 80 پست
جذاب شاید ولی خشگل نیست

بنظرم جذاب بود خیلی بهتر از خوشگل بودن بدون جذبه

نمی‌دونم متوجه شدین یا نه😂

کلا من اینطوریم که جذاب رو بهتر از خوشگل میپسندم 

چون گاهی اوقات هستن خوشگلایی که نمی‌دونم چرا به دل نمیشینن

اخیییییش منظورم‌و رسوندم😂

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی بده ابروش

🫠 و ابرو های من که تقریبا همینجوری🫤

چرا میگین بده؟

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
مثلا کیمیا حسینی یا زن شاهرخ استخری

ببین خب سلیقه ایه دیگه 

الان منم زن شاهرخ استخری و اصلا نمی‌پسندم و خوشگل نمیدونمش خصوصا با اون چشمای ریز و فرو رفته ش ولی خب تو به عنوان خوشگل ازش نام میبری

مثلا کیمیا حسینی یا زن شاهرخ استخری

این ک خوشکل تر از زن شاهرخ هست

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
این کاشت کرده فکر نکنم برای شما انقدر زیاد باشه😑کلا ابرو خیلی پهن یا نازک بد میکنه قیافرو

نه بابا بنده خدا نکاشته ی سری عکساش رو که من دیدم مشخصه طبیعی 

البته من پیجش رو ندارم شما گفتین فقط سرچ کردم گوگل 

چرا باور کن منم همینقده مخصوصا اگه لیفت کنم میشم امام😂

وقتی بجه بود خیلی ماه بود 

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
ببین خب سلیقه ایه دیگه الان منم زن شاهرخ استخری و اصلا نمی‌پسندم و خوشگل نمیدونمش خصوصا با اون چشمای ...

درسته سلیقه ای ولی حس میکنم اغراق میکنن چون خیلی خیلی معمولیه یکمم پسرونه میزنه قیافش والا به چشم من اصلا قشنگ نیست