2777
2789
عنوان

یه اتفاق عجیب از سوره بقره

199 بازدید | 21 پست

توروخدا کمک کنین من پرسیدم قبلا و توسایت شنیدم چله سوره بقره عالیه ولی خیلی میگفتن سنگینه و ممکنه اذیت شی

من روز دوم بود امروز تنهام تو خونه دقیق ۱۸ دیقه بود داشت پخش می‌شد در محکم بسته شد یعنی سکته رو زدم ها 

بعد گفتم ممکنه اتفاقی باشع داشتم صبحونه میخوردم لقمه تو دستم ی بازتابش نور زرد خورد بهش بل اینگه هوا ابری هست و پنجره بسته 

این اتفاقا یعنی چی من میترسم زود قطع کردم صوت قرآن و توروخدا یکی بگه ممکنه جن بیاد سراغم یا ن من طاقت ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره بقره عالیه هر روز بذار پخش بشهمن کلا با چله برداشتن مخالفم چون سنگینه و باید تمومش کنی ...

مبترسم یعنی ادامه بدم هیچی نمیشه؟

فقط از جن میترسم خیلی قلبم وایمیسته ببینم چیزی

من انجام دادم. چهل روز سوره ی بقره تو خونه گذاشتم با صدای بلند پخش بشه خودم هم مشغول کارام..... باهاش یه جاهایی زمزمه کردم. 

خیلی خوبه.....جن و انس و انرژی بد خونه رو می بره بیرون....

نگران نباش......خونه ت داره پاکسازی میشه.......

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

سوره بقره عالیه 

طلسم رو از خونت دور می‌کنه 

فکر بد نکن  داری پاکسازی میشی ادامه بده 

فک کن مثل خونه تکونی همه چی رو بهم میریزی بعد مرتب و تمیز میشه همه چیز و همه جا 

خونه و زندگیت و وجودت پاک میشه 

عزیزم ادامه بده 

من خودم یه مدت ادامه دادم  باز ول کردم 

شاید منم شروع کنم