2777
2789
بیکاره عزیزم. بهش گفتم اگر تو هم مثل من 8 صبح تا 4 بعدازظهر سرکار بودی بعد هم میومدی کارخونه میکردی ...

از اول بیکار بود؟ خب چرا میشینه خونه؟ استراحت مطلقه؟! والا منم کل روز لم بدم هیچکاری نکنم شب خوابم نمیبره. تازه من از صبح با بچه سر و کله میزنم و کار خونه میکنم و اشپزی و بشور بساب باز چون بیرون نمیرم شبا دیر خوابم میبره. خوب داری تحملش میکنی. بچه داری؟

از اول بیکار بود؟ خب چرا میشینه خونه؟ استراحت مطلقه؟! والا منم کل روز لم بدم هیچکاری نکنم شب خوابم ن ...

نه بیکار نبود جنوب کار میکرد 20 روز کار بود 10 روز میومد تهران از یکسال پیش گفت من دیگه نمیتونم اینطوری کار کنم خلاصه اومد اما اینجا هم دنبال کار نرفت. حالا به من میگه تو باعث شدی کارمو از دست دادم. من به خاطر اینکه تو گفتی بچه میخوام اومدم ( دوبار IVF کردیم نشد دیگه ولش کردیم.) بعد توی دعوا میگه من به روت نیاوردم نازایی.    در صورتی که دکترها گفتن هردو ضعیف هستید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بیکار نبود جنوب کار میکرد 20 روز کار بود 10 روز میومد تهران از یکسال پیش گفت من دیگه نمیتونم اینط ...

ادم بیکار بچه میخاد چکار؟ با خانوادش بزرگتری کسی حرف بزن بیاد راضیش کنه بره سرکار. فعلا به بچه هم فکر نکن 

ادم بیکار بچه میخاد چکار؟ با خانوادش بزرگتری کسی حرف بزن بیاد راضیش کنه بره سرکار. فعلا به بچه هم فک ...

عزیزم مشکل مالی نداریم. گوش به حرف هیچ کس نمیده مادرش هم اونقدر قربون صدقه اش میره که هیچی بهش نمیگه که بده نشه پیش پسرش. من با بیکار بودنش مشکلی ندارم بیشتر مشکلم با حرفها و کارهاشه

عزیزم مشکل مالی نداریم. گوش به حرف هیچ کس نمیده مادرش هم اونقدر قربون صدقه اش میره که هیچی بهش نمیگه ...

مشکل مالی ندارین منظورت درامد خودته؟ فک کن باردار شی استراحت مطلق باشی خونه بمونی، بعدش زایمان و بچه داریو...مردی که تو خونه بمونه همین میشه دیگه بهونه گیر و ...

من یکی از دوستام شوهرش معلمه خودش کارمند. همیشه غذا با شوهرشع سه روز در هفتس. بعد تابستون که کل کار خونه با شوهرشه و واقعا هم کار خونه میکنه هم همه کار بچه رو می‌کنه باز زنش راضی نیست میگع ازین که درامدش از من کمتره راضی نیستم اون حس اقتدارو نمیده و...

مشکل مالی ندارین منظورت درامد خودته؟ فک کن باردار شی استراحت مطلق باشی خونه بمونی، بعدش زایمان و بچه ...

عزیزم درآمد من هست خودش هم سپرده داره که سود بانکی میگیره. اما دوستت حق داره در مورد اقتدار. شوهر منم میگه تو توقعت زیاده در صورتی که واقعا اینطور نیست اما چون با هیچ مرد و زن دیگه ای ارتباط نداره نمیدونه زن های دیگه چه انتظاراتی دارن. 

خلاصه که میخوام چند روز ولش کنم برم جایی که پیدام نتونه بکنه. به خدا دارم مریض میشم. افسرده شدم. نه جایی میاد نه جایی میره 

عزیزم درآمد من هست خودش هم سپرده داره که سود بانکی میگیره. اما دوستت حق داره در مورد اقتدار. شوهر من ...

خب عزیزم برای خودشم این وضعیت خوب نیست. خودشم اون حس اقتدار و مردونگی رو نداره ازین وضع ناراضیه ولی انگار افسردس که یه تکون به خودش نمیده... اگه میتونه بگو یه مغازه بزنع هر چیزی مثلا لوازم خانگی و سوپرمارکت یه فروشنده میذاره خودشم چند ساعت در روز میره سر میزنه هم خونه نشین نیست هم یه درامد ایجاد میشه 

خب عزیزم برای خودشم این وضعیت خوب نیست. خودشم اون حس اقتدار و مردونگی رو نداره ازین وضع ناراضیه ولی ...

متاسفانه اهل کاسبی نیست با اینکه دوست داره ولی تجربه نداره. خلاصه گرفتارم به خدا الان از خواب چشمام باز نمیشه