2777
2789
عنوان

قبول دارین ورق زندگی بر میگرده

167 بازدید | 17 پست

به هرکی هرررظلمی بکنی ، خدا چنان ورقو بر میگردونه که خودتم متوجه نمیشی 

این حرفو همیشه بابام بهم میگه 

میگه خیلیی راحت وقتی امید کسیو نا امید کنی ، دل بشکنی ، ادیت کنی ، طلم کنی ، خدا جنان جوابتو میده که تعجب میکنی 

چقد قبول دارید این حرفو 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از خدا خواستم اگر جواب خواهر و بچه ش و خودم که ظلم دیدیم از یه نفر 

و داداشم بابام ظلم دیدند از دو نفر 

ببنیم اینا بدجور دیدند اونوقت تا آخر عمر کلمه خدا از دهنم نمیفته و به این باور میرسم قلبی 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

یکی مرد که در تمام زندگی اش همیشه مال حرام میبرد به خونه اش 

الان پسرهاش پول رو پول میزارن و دختراش تو ناز نعمت اند 

کافیه فقط ما پامون رو کج بزاریم از زمین و اسمان برامون میباره بلا

❤❤❤

درسته من سرباز کلانتری بودم پرسنل کلانتری خیلی اذیت میکردن از ضرب و رشوه بگیر تا خانم بازی

حقوقشونم برکت نداشت هیچ اکثرا هم با ماشیناشون تصادفای سنگین میکردن

ای کاش تعریف کنی دل امثال من آروم شه گرچه ایمان دارم وبارها به چشم دیدم ولی باز میخوام بشنوم

فقط انقدر میتونم بگم رها کن بسپار ب خدا ...وقتی سرگرم زندگی و اصلن بهشون فکرم نمیکنی یهو ی خبرایی میشنویی هنگ میکنی 

با خودت میگی قربون خدا برم 

خدا جواب میده منتها صبرش زیاده ، اگه یکی رو خیلی دوست داشته باشه و طرف باطن پاکی داشته باشه زودتر تاوان میده که نمونه و روحش رو کثیف نکنه ... اگه وضع طرف بد باشه خیلی دیگه ادم بدی باشه طول میکشه چون خدا فرصت میده بلکه یارو به خودش بیاد به هر حال اون حساب کتابی که خدا از بنده هاش سراغ داره باعث میشه تو همین دنیا تاوان رو بده بالاخره و نمونه به اون دنیا یا کم‌ بمونه بسته به میزان حق الناسش و بخشش طرف مقابل

اما اگه کسی خیلی ظالم باشه خدا دیگه اونو ول میکنه حتی عذاب ظاهری هم نداره و بلکه غرق خوشیه تا گناهانش رو زیادتر کنه تا مرگش برسه و حساب شروع بشه 

عجب