2777
2789
عنوان

به نظرتون شپش دارم

115 بازدید | 16 پست

بچه ها ما خرداد ماه شپش گرفتیم از استخر بوده چون حوله بدون پوشش در کمد گذاشته بودم احتمالا از اونجا گرفتیم بماند چقدرررر فشار روانی کشیدم تایم امتحانات خرداد دانشگاهم بود به زور درسا رو پاس کردم چند دوره درمان کردم تا اینکه دیگه تو سرم دختر ندیدم بیخیال شدم. 

الان احساس لغزش چیزی رو سرم دارم و خارش هر چقدر با شونه ریز میکشم هیچی نمیاد کف سرم زخم شده از بس شونه کردم سرم پریما زدم هیچی نیومد الانم هر چقدر نگاه میکنم هر چقدر شونه میکشم رو پارچه سفید هیچی ندیدم ولی میخاره سرم و احساس لغزش چیزی دارم چیکار کنم هیچکس نیست بدم نگاه کنه خییییلی ناراحتم خدایا سر هیچکس نیار این دردو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای سرم خارید😑

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
اگه خیلی وحشتناک سرت مخصوصا قسمت پشت گوشت و پس سرت خارش داره پس شپشه اگه خارشش زود رفع میشه شپش نیس

یه لحظه میگیره بعد تموم میشه اصلا پشت گوشام نیست کف سرم بالای پیشانیمه اینقدر شونه ریز کشیدم الان زخم شده 

اگه خیلی وحشتناک سرت مخصوصا قسمت پشت گوشت و پس سرت خارش داره پس شپشه اگه خارشش زود رفع میشه شپش نیس

احساس لغزش چیزی دارم انگار یه چیز راه میره دو ثانیه طول میکشه بعد تموم میشه یه سره نیست خارشش