2777
2789
عنوان

از ناراحتی دارم میترکم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید این مرد سیاست داره و زنش عرگز متوجه نشه

پس بذار متوجه نشه!! لابد نخواسته که متوجه بشه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
نیم رخ

بیخیال بابا مهم نیست اصلا  اونم انقدر خر نیست که بخواد چیزی پخش کنه میدونه زندگیش بهم میریزه  ولی باهاش دعوا راه ننداز تهدیدشم نکن با زبون خوش ازش جدا شو حتی بهش بگو باهم دوست معمولی میمونیم و فلان بعد چند روز دیگه جوابشو نده

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

پس بذار متوجه نشه!! لابد نخواسته که متوجه بشه!

تو چی میگی این وسط دوستداری خدایی نکرده شوهرت بهت خیانت کنه و تو هم مث یه خر همچنان باهاش زندگی کنی

اتفاقا این تویی که داری دخالت میکنی

حق زنشه که بفهمه من باشم مرده رو رسوای عالم میکنم نه تنها زنش همه علاوه میرم شکایتم میکنم ازش عوضی

این جور مردا لیاقتشونو مث سگ جون بدن و بمیرن

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

اگه آبجیت تو همچین شرایطی باشه و بدونی شوهرش اینجوره بازم سکوت میکنی

نه دیگ اونجا شرایطش فرق داره

یه زری میزنه همینجوری ولش کن

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

من با نظر دوستان که پیشنهاد میدن به همسرشون اطلاع بدید، مخالفم. به هیچ وجه خودتون و وارد و درگیر ماجرای زندگی بقیه نکنید. 

فقط می تونم بگم قطع ارتباط کنید. همین. نگران عکس های شخصی هم نباشید. بر فرض، چه کار می خواد بکنه؟ آبروی شما رو پیش کی ببره؟ 

و در نهایت، اگر زمانی مایل به تبادل عکس های خصوصی کردید، بهتره به صورت عکس زمان دار بفرستید.