2777
2789

کسی که خیانت را میبخشد نمیتواند از همان لحظه دوباره همان آدم سابق شود  تصور کنید که شما ابتدای رابطه تان یک قلک عشق  و محد پس انداز کرده اید و حالا برای عبور از این چالش بزرگ دردناک تمام سرمایه های عاطفی تان خرج شده! گویی که بعد از خیانت مجدد شما به پله اول رابطه برمی گردید با این اختلاف یک شریک عاطفی بی اعتماد دارید و قطعا کارتان سخت است

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن بابا اینجوری نیس کسی ک میبخشه یعنی میتونه

درمانگر گفته ..

من نگفتم عزیزم 

بحث روانشناسی هست 

شما خیانت کردید ندیده اه اید میشناسمتون

نمیتونید مغز شوهرتونو بسنجید

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

تموم شد؟

خیر 

درمانگر گفته ..من نگفتم عزیزم بحث روانشناسی هست شما خیانت کردید ندیده اه اید میشناسمتوننمیتونید مغز ...

برو بابا😐

حال من حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره …

من خیانت دیدم و یه چیزو میتونم با اطمینان بگم 

بعد خیانت چیزی که رفتار و احساس شما رو تعیین میکنه میزان تلاش همسرتون برای بخشیدن شما و ایجاد اعتماد در شماست یعنی اگه طرفی که خیانت کرده به صورت کامل حقوق به شما بده و خودش قبول کنه که چقدر شما رو عذاب داده و ظلم کرده و تلاش کنه اعتماد شما رو به دست بیاره و براتون جبران کنه اونوقت این قانون و اصول که میگن هیچوقت فلان نمیشه و بخوان نمیشه دیگه صدق نمیکنه من همسرمو بخشیدم و یادآوری نمیکنم چون همه چیزایی که گفتم انجام داده و سعی می‌کنه هیچ نقطه تاریکی تو رابطمون و بینمون نباشه 

نمی بخشه مجبوره

من اصلا مجبور نبودم ولی بخشیدم 

من خیلیم خوب زندگی می‌کردم 

مثلا همه میگن اگه طلاق بگیریم ممکنه بچه‌ها رو بهمون ندن یا مشکل مالی داریم یا خانواده خودمون نمیذارن جدا و مستقل زندگی کنیم یا فامیل دوری میکنن و هزار تا مشکل ولی من تو مراحل دادگاه خودم با بچه‌ها م زندگی میکردم مشکل مالی نداشتم هیچ کس نیومد بگه مثلا چرا ساعت یک شب بیرون بودی حتی شده مهمون داشتم ماشین نداشتن ساعت ۲ نصفه شب اونا رو رسوندم خونه تنها برگشتم منظورم اینه آزادی کامل 

حتی تو شهر خودم نبودم و شهر شوهرم موندم راحت راحت بودم ولی بخشیدمون ارزششو داشت

@اوپرا    

زیبای چاغالا گوز من 

خیانت مثل یه بیماری سهمگینه یه زخم بزرگ

بخشش یک درمان انتخابی

حالا بهم بگو آیا ما تا درمان رو تشخیص دادیم همه چی حله؟

دیگه دوران نقاهت و بهبود نیست؟

آیا بدن و روان به محض معلوم شدن درمان یهو ری ست میشه؟

یا زخم بعد بهبود اثری ازش نمی مونه ؟

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی