2777
2789
عنوان

دی عروسی خواهر شوهرم دعوتیم رستوران عکس 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 3550 بازدید | 203 پست
ببین مانتو عبای خلیجی بخر هم خیلی محشرن و مجلسی هم سنگین باوقار

موافقم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
خواهر شوهرم پزشک بود اختلاف سنی پسره زیاد بود یا خواهرشوهرم 13 سال اینا بعد کار نداشت خونه هم نداشت ...

عجب 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم رستوران ارکیده تو ملاصدرا اینی ک من رفتم شیک بودولی میگم ب قشنگی باغ تالارها نمیرسهچیو میخاین ...

اره مثل تالارعروسی نمیشه

منم مراسم بله برونم تالارپذیرایی قصر خاتم فرامرز بود فقط رفتیم شام خوردیم و صحبت کردیم بزن و برقص نداشتیم هنوزعقد نبودیم.  تالارش ولی شیک بود خانوم و آقا هم میشد که جدا باشن

عجب! با این شرایط که کادوی زیادی هم جمع نمیشه

طرف ما پدر شوهرم سکه کامل میخواد  بده البته مادر شوهرم خیلی خودشو کشت تا قبول کنه فعلا میگه میدم معلوم نیست 

ما و یه خواهر شوهر دیگه ام فعلا ربع خریدیم 

سرجمع میشه صد تومن ...

اونها نزدیک صد نفر یا بیشتر دعوتی  دارن ، ما کلا شیش نفریم مرد وزن و بچه 

خ امین الملک کجاست ؟؟ کوچه برلن منطورتونه؟؟

نه عزیزم یه امامزاده داره امامزاده حسن

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
خ امین الملک کجاست ؟؟ کوچه برلن منطورتونه؟؟

عکسو دیدی عزیزم؟ 

تایم حذفش داشت تموم میشد پاک کردم

و ما الان مشخص شده دو هفته دیگه عقد پسر برادرشوهرمه.هر چی گفتیم زودتر اعلام کنین،هی گفتن باشه و خبری ...

همین نمی‌دونم چرا آنقدر مرموزن بعضیا 

ماه دیگه عروسی شه میگه نه لباس خودم گرفتم نه آرایشگاه نوبت زدم 

آخه مگه میشه ؟

خوشگله چقدرم پوشیده بودی سر عقدت ؟؟ موهاتم بیرون نبوده 👍👍

قربونت گلم

البته اینجا بله برونم بود که چادرم داشتم روش 

این عکسا برای بعد از رفتن مهموناس

عقدم کت شلوار پوشیده بودم باز با چادر