2777
2789
عنوان

دی عروسی خواهر شوهرم دعوتیم رستوران عکس 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 3484 بازدید | 203 پست
خب عزیزم هرکی یه عقایدی داره دیگه عقد شون تالار گرفته بودن بازم با چادر بودن؟! شاید موقع فیلمبرداری ...

بله تالار بود با چادر بودن 

نه فیلمبرداری نبود 

کادو هم ندادن راستش 

اینکه خیلی مذهبی هستن و مطمئنم راستش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اره حتما بده عزیزم

البته به نظرم خود لباسا از عکسای پیج خیلی قشنگترن چون از نزدیک دیدم و دارم یکیشو 

و تنخورای عالی دارن مخصوصا برای کسایی که رو فرمن

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
تالار عقد بود کوچیک بود ولی فضا جدا بود

منظورم مراسم گرفته بودن کامل تو تالار یا فقط برا 1 ساعت محضر اینجوری بود؟! آخه منم مذهبی م 

درسته ممکنه جدا باشه ولی اگه فقط برا 1 ساعته محضر باشه چادرمو در نمیارم چون مردا رعایت نمیکنن باوجود اینکه جدا باشه نیم ساعت اول شو میرن میان من میگم کرایه نمیکنه برا نیم ساعت دوم بخوام چادرمو دربیارم گفتم شاید اونا هم اینجورین ولی خب تالار بریم مراسم کامل بگیریم همه لباس میپوشیم قشنگ آرایش کرده خوشگل میریم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ممنون عزیزم

خواهش میکنم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
بله تالار بود با چادر بودن نه فیلمبرداری نبود کادو هم ندادن راستش اینکه خیلی مذهبی هستن و مطمئنم راس ...

چمیدونم 

بنظرم اول یه بار از مادرشوهرت یا خواهرشوهر دیگه ت یا جاریت بپرس مطمئن شو بعد بگرد دنبال لباس 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منظورم مراسم گرفته بودن کامل تو تالار یا فقط برا 1 ساعت محضر اینجوری بود؟! آخه منم مذهبی م درسته ممک ...

سه ساعت اینا بود 

دعوت به شیرینی خوری و اینا بود 

من خودم پوشیده لباس می‌پوشم 

نمی‌دونم چطورن راستش چون کلا یه بار دیدم شون 

ولی میدونم خیلی مذهبی هستن ، حالا تو تالار چطور بپوشم نمی‌دونم 

می‌دونی مستقیم نمیگن عروسی چطوره پریشب پرسیدم از خواهر شوهرم مستقیم میگه پیراهن بخرین و تو رستوران ه ...

وقتی رقص و آهنگ این چیزا نیست لباس باز میخواید چکار.اون پیرهن که عکس دادی به نظر من مناسب این مهمونی نیست 

بله تالار بود با چادر بودن نه فیلمبرداری نبود کادو هم ندادن راستش اینکه خیلی مذهبی هستن و مطمئنم راس ...

ما هم مذهبی ایم همسرمو تو باغ رستوران پاگشا کردیم ولی خب خانما و آقایون باهم بودن و هر خانواده تو یه آلاچیق نشستن 

دیگه چون زنونه مردونه جدا نبود راحت بودن همه 

کت یا مانتو یا پیراهن قشنگ پوشیده بودن 

البنه منظورم پیراهن تالاری نیس