2777
2789
عنوان

خانوماتوروخدابیاین بعدچهارسال

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 140 پست
من زیاد دیدم فراری رو اما مث شما ها ن طرف برگشته نامزد مونده ۲برابر جهیزیه برده عروسی ۷شب ۷روز براش ...

بابا دخترو میبرن خونه فامیل تا واسش جهازو طلا نخرن پدر عروس شناسنامه اجازه عقد نمیده که مراحل خودشو داره الکی که نیس 

اکیپ سوگلی های سایت#

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن فراری رفتن چجوریه توی فیلم خجالت نکش ۲ ، دختر و پسر قرار میزارن دختره با پسره میره، پسره دختر رو میزاره جای مامانش یا یکی از فامیلا خودش حق نداره نزدیکش شه ، تا زمان عقد؟ اینجوریه رسمش یا نه

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
بابا دخترو میبرن خونه فامیل تا واسش جهازو طلا نخرن پدر عروس شناسنامه اجازه عقد نمیده که مراحل خودشو ...

ما اینا الکیه 

بری خواستگاری پدر دختر میگه اخ جوون ی نون خورم کم شد روش ی چیزی هم میدم فقط ببرینش

بابا دخترو میبرن خونه فامیل تا واسش جهازو طلا نخرن پدر عروس شناسنامه اجازه عقد نمیده که مراحل خودشو ...

چجوریه فراری مثل همون خجالت نکش ۲ هست رسمشون؟

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
باردار شدی خواهر؟

نووچ اجاقم کور شده 🤣🤣 سه روزه عقب انداختما ولی میدونم که نیستم چون علائم پری دارم بعدشم این ماه دندون پزشک کلی انتی بیوتیک تجویز کرده فکر میکنم برا هموناس نشدم 

اکیپ سوگلی های سایت#

چجوریه فراری مثل همون خجالت نکش ۲ هست رسمشون؟

ندیدم اونو راستش ببین مثلا میرن خاستگاری اگه مخالفت شدید باشه بعدش دختر قائمکی با پسر میره خونه بزرگتری کسی میبرتش بعدش همون بزرگتره پسره میره اطلاع میده که دخترتون پیش ماست پدر دختر ناراحتم بشه باز خونواده پسر گردن خم میکنن با ریش سفیدو بزرگترا میانو میرن تا دلشون و بدست بیارن همه چی واس دختر بخرن البته اونایی که وضعشون خوبه بیشتر میگیرن بعدش میرن ازمایشات عقدو فلان بعدش عروسی خونواده دخترم تکو توک تو عروسیه دختر فراری میرن  چون دلخورن بعد عروسی باز عروس دومادو بزگترا میبرن دست بوس پیش خونوادش اون موقع خونوادشم براش جهاز تهیه میکنن

اکیپ سوگلی های سایت#

اسی تو خودت کردستانی هستی شوهرت مال ارومیه ست یعنی ترکه؟؟ اون پیج پارچه فروشه رو فالو کردم جالبه رسم ...

اینجا دورگه هم هستن سنی هستن ولی ترکی میحرفن از اونها هستن بشون میگن سنی 

اکیپ سوگلی های سایت#

این رفتارارو میبینی سعی کن بری سرکار و مستقل بشی، با مرد خسیس هر روزش اعصاب خوردی داری، بنظرم دنبال یه راه حل بهینه باش چون اینو نمیتونی تغییرش بدی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی