2777
2789
عنوان

بعد از حدود دوماه دارم میرم پیش خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عقده ای ک نمیشه گفتحالا دایره لغات شما اینجوری تعریف می‌کنهنظر لطفته عزیزمبرات داشتن همچین همسری رو ...

عزیزم من ندید بدید نیستم بخدا بیام اینجا همه چیزو تعریف کنم و گرنه شوهر من یه پا فرشتست نیازی نیست بیام اینجا بگم و ندید بدید بازی دربیارم

ن دیگتوی رانندگی کمکش میکنماینم بگم ک یکی از شرایط ازدواج من این بود ک پدرم گفته بود باید ماهی یکبار ...

منم وقتی میریم تقسیم میکنیم مسیر رو ولی خیلی دوره واقعا خسته میشم و اذیت میشم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
عزیزم من ندید بدید نیستم بخدا بیام اینجا همه چیزو تعریف کنم و گرنه شوهر من یه پا فرشتست نیازی نیست ب ...

بهترین آپشن رو داری ک ندید بدید نیستی🤍🤍

با این تاپیکام اصن بزار فکر کنن ندید بدیدم😂

بخون و رد شو

اهمیت نده😂😂

به‍  مـُعـجـزهٔ « زمـان » ایـمـان داشـته باش ✨⏳
منم وقتی میریم تقسیم میکنیم مسیر رو ولی خیلی دوره واقعا خسته میشم و اذیت میشم

دیگ بالاخره باید همسرت رو درک کنی و مطمئن باش همسرت میبینه ک بخاطر خانوادش چ سختی رو تحمل میکنی

این چ حرفیه 😅😅با ماشینخیلی راحته کچهارشنبه حرکت میکردیمجمعه هم برمیگشتیم

وای مگه میشه ما ده ساعت فاصله داریم وقتی میریم تا دوروز فقط خواب وخسته ی راهیم اصلا میریم یه روز خوابین برمیگردین؟😁حداقل یه هفته بمونید

وای مگه میشه ما ده ساعت فاصله داریم وقتی میریم تا دوروز فقط خواب وخسته ی راهیم اصلا میریم یه روز خوا ...

بخاطر شغل همسرم نمیشه متاسفانه 

سفر به سلامت❤ مراقب خودتون باشید، خوشبگذره🥰❤🌹

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
ان شاالله بهت خوش بگذره.....زندگیت پرازشادی وآرامش باشه....خونه بابا مامان خیلی خوبه پراز آرامشه منم ...

مرسی عزیز

آره واقعا

خدا حفظشون کنه