2777
2789
عنوان

نمیتونم با همسرم ارتباط بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 79 پست
انشاالله خدا جبران کنه سختی هاتونو با یه دلخوشی شیرین. سختیهاتون بی جواب نمونن پیش خدا و بهترینها بر ...

ممنونم عزیزم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه دارین؟

بله سه تا دارم حضانتشون با خودمه ایرانم تک و تنهام خانوادم خارجن منم دوازده سال قبل که ازدواج کردم برگشتم ایران الانم معلق موندم شرایط رفتنم جور نمیشه مستاجرم هستم تنها داریم زندگیمون میگذرونیم ببینیم خدا چی میخواد

دوسش داری؟

خیلی دوسش داشتم که حاضر شدم سالها تنهایی باهاش کنار بیام با وجود اعتیادش و کمبودهاش اما دیگه نه حسی نیست تا روزیکه پای برگه طلاقمو امضا میزدم دوسش داشتم کل مسیرو تا خونه زار گریه کردم سه روز از خونه نیومدم بیرون دوستام و اطرافیانمم بعد از یکماه جداییم گفتم بهشون سختم بود کنار بیام منتها اخلاقش خیلی خوب بود هیچ وقت بی احترامی بداخلاقی و توهین نمیکرد خیلی هم منو دوس داشت فقط نمیتونست موادشو بزاره کنار الانم مرتب با بچه ها در تماسه تصویری صوتی روزانه زنگ میزنه چونکه ایران تنها هستم رهامون نکرده فقط رفته شهرستان خودشون