2777
2789

از فالگیر دعای ازدواج بگیره سریع یه ازدواج خوب میکنه

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
فالگیر یا دعا نویس؟

دعا نویس

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو فقط ببین بختت باز هست یا نه

باش

سلام اکوری پکوری خوبی؟

جانم؟ 

نخیر ، یه چند لحظه منطقی به قضیه فکر کن ‌. اگه با یه دعا گرفتن حل میشد همه چی ، خود اون فالگیره الان با یه میلیاردر ازدواج کرده بود توی جزیره شخصیش داشت کیف میکرد نه که برای این و اون دعا بنویسه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم